Pretužna ispovest majke koja je trudna šutirana u stomak: Skočio je na mene i zverski me tukao, odmah sam prokrvarila

Teško povređena žena je sledećeg dana primljena u bolnicu

  • 14

- Nenad me je šutirao i udarao pesnicama u stomak. Mnogo me je bolelo, prokrvarila sam - rekla je na saslušanju Tanja M. (38) iz sela Beranje kod Požarevca, koju je pijan brutalno pretukao nevenčani suprug Nenad Bondarenko (42) zvani Munđa, nakon čega je izgubila bebu u devetom mesecu trudnoće.

- Skočio je na mene, udarao me je po celom telu. Kad sam pala, nastavio je da me mlati, šutirao me u stomak dok je na nogama imao cipele. Molila sam ga da prestane. Kad sam videla da krvarim, preklinjala sam Nenada da me odveze u bolnicu, ali on nije hteo. Rekao mi je da nema čime da me vozi - ispričala je Tanja N.

Teško povređena žena je sledećeg dana primljena u bolnicu, a u medicinsku ustanovu odveo ju je suprug-monstrum zajedno sa svojim ujakom.

Tatjana (38) koja je izgubila bebu, porodila se pre godinu dana: Svoje tek rođeno dete ostavila je u porodilištu i nikad ga nije videla

- Tanja M. je hitno pregledana, ali bebi, nažalost, srce nije kucalo. Odmah je urađen carski rez, ali je njena nerođena devojčica, nažalost već bila mrtva - priča izvor iz istrage.

NEĆE MOĆI DA IMA DECU

Lekari Opšte bolnice u Požarevcu su zbog ozbiljnosti povreda morali da odstrane matericu teško povređenoj Tanji M.

Monstrum koji je svoju nevenčanu suprugu šutirao u stomak nakon čega je rodila mrtvu bebu. Nenad Bondarenko Foto: Facebook/Nenad Mundja Bondarenko

- Nesrećna žena zbog muža nasilnika neće moći da ima decu. Zadržana je u bolnici na daljem lečenju. U šoku je zbog svega što joj se dogodilo - kaže komšinica majke koja je izgubila bebu.

Komšije kažu da je Nenad često zaključavao svoju nevenčanu suprugu u kući.

- Čim bi negde krenuo, Nenad bi uzeo ključ i zaključao vrata. Tanja nije mogla da mrdne, a retko se i družila sa komšijama. Jednom sam prolazio pored njihovog doma kad mi je kroz prozor dobacila "onaj moj skot me opet drži pod ključem" - priča jedan od komšija.

BONDARENKO NA SASLUŠANJU

Na saslušanju u policiji Nenad Bondarenko (42) iz sela Beranje kod Požarevca, priznao je krivicu.

Beba nije dobila priliku da živi Foto-ilustracija: pixabay.com

On je priznao da je tukao Tatjanu i šutirao je u stomak, ali je rekao da mu je žao deteta jer nije imao nameru da mu naudi. Veštačenja će pokazati da li je beba preminula od udaraca ili je bilo nekih smetnji u razvoju ploda. Inače, protiv njega je podneta krivična prijava za nasilje u porodici sa nanošenjem teških telesnih povreda, za koje je zaprećena kazna do 10 godina zatvora - kaže izvor iz istrage, prenose beogradski mediji.

Nasilje se dogodilo u subotu, a Bondarenko je uhapšen dan kasnije, dok je bio kod komšije na proslavi Đurđevdana.

On je došao na slavu u komšiluk i svima ispričao da mu je dete umrlo na porođaju. Bio je pijan i tražio je da pije još piva i vina. Onda su ga pozvali telefonom iz policije, a potom su i došli i odveli ga, a on se nije opirao - ispričao je komšija.

VIDEO: Stop nasilju nad ženama

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ubistvo

    9. maj 2018 | 05:04

    Podneta mu je prijava za nanošenje teških telesnih povreda, a za ubistvo bebe i to što je osakatio ženu da ne može više da ima dece, za to ništa, pa kakvi su ovi zakoni, ovo sudstvo? Teška telesna povreda je i kad nekome na pr. slome nogu, ali ovaj je ubio svoje dete. Ako zakoni ne valjaju, odmah ih treba promeniti. Uvesti doživotan zatvor, neki ljudi ne bi smeli da se nađu na slobodi i tešku robiju, da ih ne hranimo mi, nego da zarade sami za hranu i smeštaj. Sramota!

  • Nikola Sindjelic

    9. maj 2018 | 05:17

    Treba vratiti smrtnu kaznu!!!

  • Bojcica

    9. maj 2018 | 06:49

    Za to sto je osakatio zenu, treba ga kastrirati. Kada je nju napravio neplodnom, naka bude i on. Posle dodati jos odgovarajuću kaznu za to što je ubio dete, pa onda za nasilnistvo. Bez 40 godina nista. Kakva katastrofa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA