≫ 

3D rekonstrukcija o ubistvu Jelene Marjanović će otkriti istinu: Forenzičari i sestra pevačice tek najavljuju odmotavanje klupka

Jelena nije ubijena na nasipu, a sprema se 3D snimak koji će sve da dokaže

  • 6
Nenad Šipka, Jelena Marjanović, Teodora Krsmanović Foto: Marko Jovanović/Facebook/jelena.krsmanovic

Pisanja pojednih beogradskih medija kako će strani agenti zloupotrebiti još uvek nerešno ubistvo Jelene Marjanović, kao i pogibiju Luke Jovanovića na Brankovom mostu (slučaj "Kantrimen"), kako bi izazvali politički haos u Srbiji, digla je deo javnosti na noge.

I dalje verujem da Jelena nije ubijena 2. aprila, ova slika majice je neoboriv dokaz: Forenzičar Nenad Šipka o detaljima istrage ubistva Jelene Marjanović (VIDEO)

Panične reakcije na informacije ovih medija pokušali su preseku forenzičari Centra za forenzička istraživanja Novi Sad, koji se upravo bave slučajem ubijene pevačice. Oni su najavili da će uskoro u javnost izaći sa dokazima koji se potpuno razlikuju sa navodima optužnice. Pre svega sa onim koji pokazuje da Jelena nije ubijena na nasipu Crvenka u Borči.

Nasip na kome je pronađeno Jelenino telo Foto: A. Nalbantjan

- Porodica Krsmanović će uskoro od CFI dobiti kompletnu 3D rekonstrukciju događaja na nasipu, kojom ćemo pokazati (i dokazati) zašto se događaj ubistva njihove rođake Jelene Krsmanović - Marjanović nije desio na tlu nasipa i u vodi kanala...

- Kao što sam dosta ranije najavio, planiramo da ovu 3D rekonstrukciju prikažemo na konferenciji za štampu...

- Iskreno se nadam da se taj čin predavanja 3D rekonstrukcije porodici Krsmanović i njeno prikazivanje u javnosti na konferenciji za štampu neće smatrati delovanjem stranih agenata, zato što je 3D rekonstrukcija u totalnoj suprotnosti sa navodima optužnice, a zasnovana je na fotografijama sa uviđaja lica mesta, obdukcionom zapisniku i izjavama aktera događaja koje se nalaze na kanalu "Youtube" - napisao je sudski veštak i forenzičar Nenad Šipka, direktor ovog Centra i naglasio da to što će biti objavljeno nema veze sa optužbama iznetim u beogradskim medijima.

Nenad Šipka, forenzičar i sudski veštak Foto: Marko Jovanović

Na odgovor forenzičara nadovezala se i Jelenina sestra Teodora, koja uporno pokušava da rasvetli ubistvo svoje rođake.

- Kao što je naveo direktor Šipka, porodicu Krsmanović jedino interesuje istina o smrti naše Jece. Dosadašnjim radom i iznošenjem argumentovanih činjenica, CFI doo je opravdao poverenje porodice Krsmanović, te ih molimo da nastave sa svojim radom u cilju otkrivanja istine... znam da će u tome uspeti... to je naša Jeca i zaslužila - prokomentarisala je Teodora Krsmanović.

Teodora, Jelena i mala Jana Foto: Telegraf/Privatna arhiva

Forenzičari su ranije već objavili 3D fotografije za koje tvrde da su veran prikaz fotografija sa uviđaja. Više o tome pročitajte OVDE.

Pročitajte više o istrazi o ubistvu Jelene Marjanović u intervjuima koje su Nenad Šipka i Teodora Krsmanović dali za Telegraf

I dalje verujem da Jelena nije ubijena 2. aprila, ova slika majice je neoboriv dokaz: Forenzičar Nenad Šipka o detaljima istrage ubistva Jelene Marjanović (VIDEO)

Teške suze Teodore Krsmanović dok nam priča o poslednjem susretu sa sestrom: Jelena je bila slomljena, postala je rob kuće Marjanovića (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Japi

    15. maj 2018 | 12:21

    Jadna policija i drzava ako se ispostavi da je Zoran nevin.Ima da odrapi drzavu za koje milionce.

  • Boza

    15. maj 2018 | 16:34

    Licno mislim da 3D prikaz bi trebalo da bude jak dokazni materijal. Voleo bih da Srbija ima i 3D stampac za takve stvari, da se moze celokupna slika moze preneti u labaratoriju i da se mirno sve pregleda i preispita, jer ovo vise nivemu ne vodi. Nadam se da ce se ubica za Jelenu naci i dace Bog da bude osudjen na dozivotnu robiju!

  • Upsss

    15. maj 2018 | 14:23

    Gde je moj komentar ?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA