Nesreća u Zemun Polju zavila u crno dve porodice: Pilot Goran bio je zaljubljenik u letenje, vredan čovek, komšija za primer

Posle sprovedene istrage, kojom upravlja zamenik višeg tužioca, biće poznati svi detalji ove tragedije

  • 3

Pilot aviona koji se srušio u sredu u Zemun Polju, Goran Petrović (48) ostavio je za sobom suprugu i dvoje dece, dok je njegova saputnica Olivera Marić (42) živela nakon razvoda sa dve maloletne ćerke.

Pao sportski avion kod Zemun Polja: Poginuli muškarac i žena

Posle sprovedene istrage, kojom upravlja zamenik višeg tužioca, biće poznati svi detalji ove tragedije, prenose beogradski mediji.

Pilot Petrović je, prema tvrdnjama svojih poznanika, bio veliki zaljubljenik u letenje. Prisustvo Marićeve na mestu kopilota niko ne zna sa sigurnošću da objasni. Prema jednoj verziji i sama je učila da pilotira, dok se prema drugoj družila sa mnogim pilotima i često letela sa njima.

U porodičnoj kući stradalog pilota nije bilo nikoga, a prema rečima komšija, supruga stradalog, Maja Petrović sa decom je otišla u policiju kako bi dala izjavu, a potom obavila poslove u vezi sa sahranom.

- Goran je rodom iz Prokuplja, ali ovde živi već nekoliko godina. Vlasnik je i auto-servisa koji se nalazi pored njegove kuće. Bio je divan i vredan čovek, komšija za primer, kao i njegova žena i deca - kazao je jedan komšija Petrovića iz Železnika.

TUGA U RIPNJU

Šok i neverica sinoć su zavladali i u kući Olivere Marić u Ripnju, gde je živela sa dve maloletne ćerke i dvojicom braće, koji se bave prodajom građevinskog materijala.

- Radila je zajedno sa braćom, a dok je bila u braku, takođe je sa mužem imala stovarište u Jajincima. Strašno, mlađa ćerka ide još u obdanište, a starija u osnovnu školu - ispričao je jedan meštanin Ripnja.

U dvorištu Oliverine kuće bio je okupljen veliki broj rođaka i prijatelja koji su došli da izjave saučešće.

- Ne znamo šta se dogodilo. Kada je odlazila iz kuće, nije rekla gde ide, niti ju je iko to pitao. Deca su dobro, koliko je to moguće u ovom trenutku - rekao je Oliverin brat.

Detaljna istraga će utvrditi tačan uzrok pada letelice.

VIDEO: Mesto pada aviona u Zemun Polju

VIDEO: Užas u Zemun Polju: Odnošenje tela poginulog pilota i žene kopilota

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рада

    17. maj 2018 | 23:34

    Највеће доброчинство за мртве је молитва , треба им душевна храна а то је молитва. Боже наш од тебе и воље твоје је све постигнуто и теби се све враћа опрости сво зло и васкрсни душу тела које је у смрт одвела тело душе твоје свемоћне и уведи у вечно пространство твоје и врт твој да живи макар тамо како доликује. Слава пространству и доброти божјој.

  • Nenad čanović

    17. maj 2018 | 22:46

    Bio je najbolji mehanicar u istoriji mehanike i najveci smeker au kakva tragedija

  • Zmaj

    18. maj 2018 | 10:50

    Kazu da Gospod uzima samo najbolje u svoje okrilje... Pre dva dana su nasi drugari dotakli horizont. Bili su divni ljudi, plemeniti, hrabri, pozrtvovani i iznad svega odlicni prijatelji. Zelimo vam plavo nebo. Vjecnaja pamjat Olivera i Gorane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA