≫ 

Tužilaštvo štitilo kabadahiju iz Stare Pazove, sve dok kamere nisu otkrile svu surovost prema starcu kog je pretukao

Marku Stevanoviću (27) zbog nokautiranja Miše Očovaja (73) preti do pet godina zatvora

  • 77

Tužilaštvo u Staroj Pazovi pokušalo je da zaštiti Marka Stevanovića (27), mladića koji je nokautirao starca na biciklu Mišu Očovaja (73) iz ove varošice, nakon čega je ovaj izgubio svest i pao na asfalt, saznaje Telegraf.rs

Mladić brutalno nokautirao starca na biciklu: Šta se krije iza nezapamćene scene nasilja u Staroj Pazovi? Obojica su se oglasila!

Momenat kad Stevanović napada starca na biciklu Foto: Youtube/zakon za sve

Stevanović je pesnicom udario starca u glavu, besan što je, prema svedočenju njegove devojke, Očovaj pijan dobacivao i seksualno uznemiravao. 

Policija je izašla na mesto napada, ali niko od očevidaca nije policajcima rekao da postoji snimak napada. Posle toga, kako saznajemo, tužilac je napad na starca, okarakterisao samo kao remećenje javnog reda i mira.

Kad su meštani varošice čuli kako će se mladić izvući s lakšim krivičnim delom, odjednom se pojavio i snimak napada u medijima koji je pokazao svu surovost mladića prema jednom starcu.

Povređeni Miša Očovaj Foto: Printskrin/Youtube - nasilničko ponašanje

OSUDA JAVNOSTI NAPADA NA STARCA

Snimak na kojem se vidi kako Stevanović istrčava iz automobila i dva puta udara u glavu Očovaja na biciklu izazvala je veliku buru u javnosti i na društvenim mrežama, i osudu takvog postupka:  

- Pogledajte samo kakva kola vozi ovaj majmun u ljudskom obliku. Da li je Bog rekao takvim majmunima i sa takvim kolima da su bahati, nekulturni, nevaspitani, oni su dno dna. Policijo, sudstvo, stanite na put već jednom ovakvim kretenima...

- Klošaru jedan, što se nisi naleteo na nekoga sebi ravnog da te prospe kao kilu riže. Da je to moj otac bio došao bih ti u Pazovu, i u mišiju rupu ako treba, noge i ruke bih ti polomio. Ne bi ti mogao više ni supe jesti. Jesi li našao gde ćes silu pokazivati...

- Bravo za onog ko je snimio, a bruka i sramota za ovog nasilnika, nevaspitanje i bahatost na visokom nivou, ponašanje nema opravdanja šta god da je uradio deda, bilo da je dobacivao ili slično, mogli su ga prijaviti, ali ne, mali iskompleksirani mozak mora da pred devojkom pokaže kako je on dasa, pa će da premlati slabijeg od sebe. Evo sad se dičite i ponosite sa vašim nedelom. UŽAS

- Sjatili se Pazovčani drugari da brane nasilnika. Nije mu ovo prvi put, znamo mi svi iz Pazove ko je ovaj nasilnik...

Tad tužilaštvo, nemajući kud, preinačuje krivično delo i Stevanovića tereti za nasilničko ponašanje. Određuje mu se pritvor do 30 dana, a Očovaju lekari konstatuju lakše povrede glave, ali i da je bio pripit...

Stevanović će se na suđenju suočiti s maksimalnom kaznom do pet godina zatvora.

VIDEO Pogledajte snimak napada u Staroj Pazovi

VIDEO Žena odbranila muža od petorice napadača (UZNEMIRUJUĆI VIDEO):

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kumce Gambino

    6. jun 2018 | 14:47

    Ne znam zasto mu preti 5 god...on treba dobiti 5 godina.

  • Sima

    6. jun 2018 | 15:07

    Ko je njemu dao pravo da deli pravdu,sto ga nije zadrzao i zvao policiju.em pijan i polu go.prekrsaj za matorog.na treznjenje,a on cist.sta sada ima krivicno delo..budala.

  • Rola

    6. jun 2018 | 14:34

    Sta treba reci osim kabadahija izivljava se na starom osobom zasto nije udario na ravnom sebi. Treba ga kazniti za promer drugima inace od ovakvih suledzija nesmemo ni na ulici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA