≫ 

Lažnom policajcu i bivšem kosovskom snajperisti određen pritvor: Sudnica zaplakala kada je čula njegovo objašnjenje?

Bivši snajperista se tereti za lažno predstavljanje

  • 28

Drugi osnovni sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana Danilu Tešiću (38) iz Beograda osumnjičenom da se predstavljao kao policajac na Ibarskoj magistrali.

On je prethodno saslušan u tužilaštvu koje je predložilo da mu se odredi pritvor.

Tereti se za krivično delo lažno predstavljanje, dok se ne izveštači oružje koje je policija pronašla u njegovom stanu, rekla je za Tanjug portparol tužilaštva Milica Ljubičić.

Dok se ne završi veštačenje oružja, Tešić je optužen samo za lažno predstavljanje Foto: Facebook/Danilo Tešić

Tešić se tereti da je, upravljajući vozilom "audi Q7" sa svetlosnom signalizacijom plavo-crvene boje, takozvanim blinkerima, na auto-putu, Ibarskoj magistrali i drugim magistralnim putevima zaustavljao učesnike u saobraćaju.

Od njih je, predstavljajući se kao policajac, uzimao novac za navodno izvršene prekršaje.

VIDEO: Ovako je izgledalo hapšenje Tešića

Pretresom stana osumnjičenog, policija je pronašla 11 pištolja, devet pušaka, pet legitimacija koje podsećaju na policijske, 15 noževa, četiri optička nišana, dva elektrošokera i tri dvogleda.

Oružje je odmah upućeno na veštačenje kako bi se utvrdilo da li je reč o vatrenom oružju, ili vazdušnim i gasnim puškama i pištoljima.

Tešić je navodno rasplakao sve u sudnici Foto: Facebook/Danilo Tešić

Mediji pišu da je Tešić bivši snajperista, koji je 1999. godine bio učesnik borbi na srpskoj granici sa Albanijom i svedok sukoba od Suve Reke do Junika.

RASPLAKAO SVE U SUDNICI?

Kako izvor Aloa! kaže, Tešić je prilikom davanja izjave u sudnici uspeo da rasplače sve pristune. On se navodno ne seća da je uzimao novac, niti da se predstavljao kao policajac, već samo da je hteo da smiri tenziju koja je nastala oko incidenta u saobraćaju.

On je rekao da ima duboke traume iz rata, da se nalazi u teškom psihičkom stanju, te da mu ne trebaju ni život, ni sloboda. Kada se zaplakao sećajući se ratnih strahota, zaplakali su se svi u sudnici, tvdri izvor Aloa!.

VIDEO: U patroli sa PRESRETAČIMA

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • anonim

    9. jun 2018 | 12:50

    Hahahaha foras,kako nisi u tom stanju prodao sve sto imas i dao u dobrotvorne svrhe,nego si sa znackom isao i pljackao ljude!20 godina bi ti dao!smeker u Q7-mici se ne seca sta je radio!kako nisi omasio pa kupio juga nego Q7 kad kazes da nisi priseban????

  • Mitar

    9. jun 2018 | 12:32

    Ma kako da ne izmislja toplu vodu sada a odakle mu taj Q7. I toliko oruzije zasto nije zaplakao zbog toga.

  • Pristinski Korpus 1999

    9. jun 2018 | 15:30

    Brate moj....sta ti je to trebalo.....,Mi koji smo se borili 1999 Mi smo Diskretni Heroji . Drzava je na nas zaboravila ili se trudi da mi i ne Postojimo!!!! Zato Policajci( tek sto izasli na ulicu) Krimosi Obezbedjuju Lokale,Ucenjuju,Zelenase... oni se pitaju za sve... Napred-Dno. Borili smo se 1999 a mi tek 20godina stari Hrabro nismo pitali dali neko moze da nas izvuce iz svega toga,preziveli smo a od Drzave nismo dobili nista,Niko nas nije pitao dali je sa nama posle svih tih Borbenih Akcija i Potresnih scena sve u redu. Prepusteni sami sebi i svojoj Porodici.... Bez icega!!!!! Ne zalim ni jedan sekund proveden u ratu sa Albanskim Teroristima i ne trazim nista od Srbije jer to je bila moja DUZNOST!!!! Molim Pravosudje da se momku Sudi po zakonu jer na neki nacin DRZAVA jeDirektno kriva za trenutno stanje u Srbiji. A za navedena krivicna dela Posteno da mu se sudi ali i uzme u obzir zasluge u ratu 1999!!! Molim Redakciju da Objavi Komentar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA