≫ 

Uhapšen lažni policijac: Bivši kosovski snajperista presretao vozače na Ibarskoj magistrali i naplaćivao kazne (VIDEO) (FOTO)

Bivši snajperista vrebao vozače na Ibarskoj

  • 29

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Danila Tešića (40) iz Beograda, zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo lažno predstavljanje. Kako Telegraf.rs saznaje Tešić je bivši snajperista sa Kosova.

Izbo oca nožem najmanje 15 puta u porodičnom stanu u Resavskoj, pa proglašen neuračunljivim: Radoš (36) će kaznu odležati u bolnici

U stanu pronađen arsenal oružja Foto: Facebook/Danilo Tešić

Osumnjičeni se tereti da je, upravljajući vozilom „audi Q7“ sa svetlosnom signalizacijom plavo-crvene boje, takozvanim blinkerima, na auto-putu, Ibarskoj magistrali i drugim magistralnim putevima zaustavljao učesnike u saobraćaju. Od njih je zatim, predstavljajući se kao policajac, uzimao novac za navodno izvršene prekršaje.

Pretresom stana osumnjičenog, policija je pronašla 11 pištolja, 9 pušaka, pet legitimacija koje podsećaju na policijske, 15 noževa, četiri optička nišana, dva elektrošokera i tri dvogleda.

Tešić na Ibarskoj magistrali presretao vozače Foto: Privatna arhiva

Oružje je odmah upućeno na veštačenje kako bi se utvrdilo da li je reč o vatrenom oružju, ili vazdušnim i gasnim puškama i pištoljima.

SUĐENO MU ZA RATNE ZLOČINE 2004. GODINE

Danilo Tešić priznao je 2004. krivicu pred sudom za ratni zločin nad dva neidentifikovana albanska civila u selu Kušnin na Kosovu i osuđen je na sedmogodišnju zatvorsku kaznu.

Neposredno nakon izricanja drugostepene presude, Danilo i Mišel Sergiju odlučio je da govori za B92 u dokumentarnom filmu “Kad pališ, pali bolje”.

Jurio žrtve po putu svojim "audijem" Foto: Facebook/Danilo Tešić

- Ja sam pucao u jednog koji je odmah preminuo, a onaj u koga je pucao drugi vojnik pao je i počeo da kuka - rekao je Tešić.

- Ja sam od tog straha šta mi se može desiti toliko uplašio, zatvorio oči i ispalio. I ne znam, pali su oboje - rekao je Mišel Seregiju.

- Počeo je da mi vrišti, da mi histeriše ’ne mogu Tešiću, ti idi pucaj’, taj njegov lom gde ja isto bukvalno nisam znao šta da uradim, prišao sam i pucao još jednom u njega - rekao je Tešić.

- Pa sad, Danilo je njemu prišao i ispalio mu metak u glavu - rekao je Seregiju.

U sudu se nije čuo glas oštećenih, iako su starci Miftar i Selman Temaj jedini nestali u Kušninu, aprila 1999. Njihovi sinovi, Muse i Halit, govore u filmu “Kad pališ, pali bolje!”.

Pogledajte intervju Danila Tešića:

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pozivaju se građani koji prepoznaju osumnjičenog na fotografiji koju dostavljamo u prilogu, da se jave na broj telefona 011/279-74-65 ili lično u PU za grad Beograd u Bulevaru despota Stefana 107.

VIDEO: Ovako je uhapšen lažni policajac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zagor

    7. jun 2018 | 15:45

    Snajperista sa Kosova?Pa el ima on neko zanimanje????I odakle idiotu dzip audi?U zatvor na 10 god pa nek tamo izigrava heroja!!!!

  • @@@

    7. jun 2018 | 14:37

    A izigrava velikog patriotu,borac za pravdu,žrtva....jadan li je kad svoj narod pljačka....šta li je dole radio???

  • Lepi

    7. jun 2018 | 15:04

    Šta li je po kosovu radio kad ovde ovako dere narod

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA