≫ 

Određen pritvor bokseru koji se iživljavao nad devojkom: Vezao je, pa udarao po glavi iz sve snage dok joj nije izbio sve zube (FOTO)

Policija je devojku zatekla vezanu i unakaženu

  • 17

Treći osnovni sud odredio je danas pritvor do 30 dana prema Pavlu Popoviću (37) iz Beograda, osumnjičenom da je mučio i zlostavljao devojku Lj. T. u njenom stanu. Pritvor mu je određen na predlog Trećeg osnovnog tužilaštva, rekao je Tanjugu portparol tužilaštva Ivan Marković.

Uhapšeni bokser na Novom Beogradu devojci izbio sve zube: Policija je pronašla vezanu i unakaženu (FOTO)

Kako je saopštila policija, Popoviću na teret se stavljaju krivična dela zlostavljanje i mučenje i teška telesna povreda. Podsećamo da je devojku policija zatekla vezanu i sa brojnim podlivima.

Popović se sumnjiči da je razvalio vrata stana 30-godišnje devojke, sa kojom je u emotivnoj vezi, vezao joj noge, a potom je besomučno šutirao i pesničio.

- Devojka živi sa majkom, očuhom i bratom. Popović je kod Lj.T. došao u trenutku kada je bila sama u stanu. Vikao je, lupao na vrata, a kad nije htela da mu otvori, razvalio ih je i ušao unutra - kažu komšije iz Ulice Jurija Gagarina 139, koje još ne mogu da se povrate od šoka zbog incidenta koji se u njihovoj višespratnici dogodio.

Nakon toga, usledio je haos.

Pavle Popović/ Foto: Facebook/Pavo Popovic

- Besomučno je udarao Lj. svuda gde je stigao, ali najviše po glavi. Izbio joj je sve zube, unakazio lice i glavu. Ona je vrištala, zapomagala, dozivala pomoć. Međutim, malo je stanara u toku prepodneva u zgradi, uglavnom su na poslu ili u školi. Kad je jedna od komšinica čula vrisku i zapomaganje, a zatim i otišla do stana u kojem živi pretučena devojka, već je bilo kasno.

Devojka je bila sva u krvi, sa vidljivim podlivima po glavi i licu i u skoro besvesnom stanju. Samo je, kažu, uspela da kaže "pomozite", a onda se onesvestila - priča jedan od komšija i pokazuje gde je, ispred zgrade, pošto je unakazio devojku, Popović zapalio garderobu i još neke stvari, koje je prethodno izbacio kroz prozor devojčinog stana.

Mediji pišu da je Popović bokser, a isprebijana devojka živi sa porodicom, očuhom, majkom i sestrom, ali je u trenuku napada bila sama.

VIDEO: Stop nasilju nad ženama

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladic

    9. jun 2018 | 17:56

    To su danas hrabri frajeri koji su sposobni samo zensko da udaraju a cim zagusti hvataju se oruzja

  • Mrmot

    9. jun 2018 | 17:50

    Može li nekako da prodje kroz ruke žandarmerije molim vas!

  • Nesa

    9. jun 2018 | 17:52

    Svev Idiot do Idiota, jos nevideh normalnog decka,olos do olosa. Nedaj Boze da mojoj Cerki tako neki klosar nesto uradi ,nebih vise osvanuo ! Pa da lezim 10 Godina ali tog bih crvi pojeli. Dokle vise da se izivljavaju na Devojkama i Zenama ,sve neke face.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA