• 10

Nestala prostitutka zaražena HIV-om najverovatnije ubijena: Presudili joj verski fanatici među imigrantima

Susedne države strahuju od mogućnosti da je Fatema prešla na njihovu teritoriju i tu nastavila da širi HIV

  • 10

Prostitutka zaražena virusom HIV-a Fatema Alesi (38), koja je nudila seksualne usluge širom Srbijenajverovatnije je ubijena, saznaje "Telegraf".

Uprkos tome što je znala da je zaražena, ova migrantkinja iz Jordana i dalje je prodavala svoje telo i prenela bolest stotinama mušterija.

Ona je nestala, a veruje se da su je u međuvremenu ubili verski fanatici među izbeglicama, a koji nisu odobravali njen način zarade i vređanje islama.

Srbija u strahu zbog prostitutke zaražene HIV-om: Jordanka za 9 meseci bila sa 500 muškaraca

Veliki broj muškaraca koji je koristio njene seksualne usluge ostalo je gnevno zbog infekcije, a među njima su i Srbi i migranti u Kikindi, Subotici i Beogradu.

Postoji mogućnost da joj je to zapečatilo sudbinu.

ALARMIRAN REGION

Zbog Fateme nastala je međunarodna uzbuna, te su se u potragu uključile i policije susednih zemalja Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore... 

Nijedna od pomenutih država nije evidentirala legalni prelazak granice osobe pod imenom Fatema Alesi. Strahuje se, ako je živa, da je nakon ilegalnog prelaska u države regiona nastavila da širi HIV na njihovim teritorijama.

Zarazila mušterije Foto: Shutterstock

Ona se u avgustu 2017. godine odvojila od grupe sa kojoj je do tada putovala ka Zapadnoj Evropi, ali ju je ubrzo pronašla naša granična policija u okolini Subotice, gde je moguće da se već prostutuisala. Pronađena je i prebačena u Prihvatni centar za izbeglice u Kikindi, gde je nastavila da se prostituiše, a 14. maja je pobegla u Beograd.

Fatema nestaje u maju, ali prema podacima Komesarijata za izbeglice zabeleženo je da je primećena kod Ekonomskog fakulteta i Glavne autobuske stanice u Beogradu. Međutim, ponovo joj se gubi svaki trag.

Srpska policija za njom je intenzivno traga, prema poslednjim informacijama, kako bi bila smeštena u adekvatnu ustanovu za lečenje.

VIDEO: Kako izgleda kada policija upadne na orgiju?

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • antonio dragica5

    Gde je najtanje tamo se kida,sigurno imucniji muskarci nece stradati,bilo ih je i bice ovakvih zena ima koliko hocete,niko ih ne proverava,

  • Тодорић

    Пребегла у швајцарску?

  • Airbus320 Driver011

    Eno je u Beloj Palanci

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima