≫ 

"Skinuću ti pelenu, pa ću to malo i polako": Komšija sačekao da šlogirana starica (82) iz Zaječara ostane sama, pa je napao (FOTO)

Ceo slučaj odmah je prijavljen policiji, a pomahnitalom Dušanu V. ubrzo su stavljenje lisice na ruke

  • 5

Dušan V. (64) iz Zaječara uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da siluje nemoćnu staricu Savku D. (82) u njenoj porodičnoj kući u selu Rgotina kod Zaječara. Veću tragediju sprečio je njen sin, koji je začuo jaukanje i zapomaganje teško pokretne majke i odmah joj pritrčao u pomoć. Ovo je drugi put da je Dušan pokušao da siluje nemoćnu staricu.

Ceo slučaj odmah je prijavljen policiji, a pomahnitalom Dušanu V. ubrzo su stavljenje lisice na ruke.

Nemoćna starica kojoj su od šloga oduzete leva ruka i leva noga, ležala je u svom krevetu kada je u prostoriju ušao komšija Dušan. Bilo je to u sumrak, kada je bakin sin otišao do seoske prodavnice u nabavku, piše Alo.

Uhapšen manijak kod Zaječara: Muškarac (64) pokušao da obljubi nemoćnu staricu (82), spasao je sin

Dušan je bez reči prišao bakinom krevetu i počeo da se svlači.

- Od bruke sam zažmurila kada je svukao pantalone i gaće i počeo da maše onim... Zaplakala sam i rekla: "Molim te, Duško, nemoj da me diraš znaš da sam šlogirana i da nosim pelene". On se nije na to obazirao, već me je oborio na krevet i počeo da mi svlači odeću. Rekao je: "Ništa ne brini, ja ću to malo, polako, skloniću pelene". Užasnula sam se i kroz plač počela da dozivam i pomoć: "Ubi me Duško, pomagajte ljudi, ubi me Duško!" - seća se sa užasom nemoćna starica.

Njemu je određen do 48 sati Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Na sreću starice, u trenutku kada ju je manijak već zaskočio, naišao je njen sin. Zgrabio je Duška za vrat i sa spuštenim pantalonama izvukao ga iz sobe i izbacio kroz vrata. Međutim, dok je sin pronašao motku da ga pretuče, Duško je uspeo da pobegne u mrak.

- Trebalo je da prebije kuče. Ovo je već drugi put da me napada. Prvi put kada je pokušao dograbila sam flašicu sa stolice pored kreveta, udarila ga i počela da vičem. Pobegao je pošto sam vrištala i zapomagala. Sada je pazio kada će moj sin da izađe iz kuće da me zaskoči - dodaje gnevno baka Savka.

Dušan V. je iz zaječarskog naselja Višnjar, ali se pre mesec dana doselio u komšiluk baba Savke kod starice Rumene.

- Došao je ovde da živi i da mi pomaže u polju i oko kuće jer sam bolesna i stara. Ništa mi sinoć nije rekao, samo je izašao i ne znam gde je. Često se opijao po komšiluku i ako je to uradio sigurno je bio pijan. Bruka je to i nadam se da će ga stići kazna - rekla je Rumena kod koje je Dušan živeo.

Posle napada Dušan je pobegao ali je baba Savkin sin slučaj prijavio policiji pa je u toku noći pronađen i lišen slobode. Zaječarska policija je potvrdila da je uhapšen pod sumnjom da je izvršio krivično delo silovanja u pokušaju i da je po nalogu tužioca zadržan u pritvoru do 48 sati.

Neposredno posle hapšenja Dušan se vajkao da je pripit i da nije hteo da napastvuje nemoćnu staricu, već da joj malo pomogne oko nameštanja u krevetu.

U toku su istražne radnje i sledi privođenje osumnjičenog u Više javno tužilaštvo u Zaječaru.

VIDEO: Stop nasilju nad ženama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    30. jun 2018 | 10:30

    A zasto postoje kljucevi na vratima. Ako je zena nepokretna i ako se ovo vec desilo....pa stvarno...ostavljat zenu samu u kuci koja je prikovana za krevet i ne zakjucavati vrata....

  • Ime nebitno

    1. jul 2018 | 02:18

    E pa stvarno uzas i greota

  • renata

    2. jul 2018 | 14:06

    Zasto bi pijanstvo bilo olaksavajuca okolnost?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA