≫ 

Kobni sudar srpskog i turskog vozila kod Paraćina: Automobil se prevrnuo na krov, devojka poginula, dete kritično (FOTO)

Vozač turskog automobila pokušavao je da pretekne vozilo srpskih registarskih oznaka

  • 15

Na auto-putu Beograd-Niš, između Ćuprije i Paraćina, u subotu uveče je došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba poginula.

"Mercedesom" naleteo na pešake i jednog ubio: Strašna nesreća na putu Doljevac-Niš (FOTO)

Prema nezvaničnim informacijama, vozač automobila turskih registarskih oznaka udario je u sustizanju drugo vozilo srpskih registarskih oznaka. Vozilo sa turskom šestočlanom porodicom prevrnulo se na krov.

Svi članovi porodice zbrinuti su u okolne zdravstvene centre, a devojka stara 19 godina preminula je usled posledica zadobijenih povreda.

Dete staro četiri godine, danas je prebačeno za Beograd i nalazi se u kritičnom stanju. U automobilu domaćih registarskih oznaka niko nije teže povređen.

VIDEO:Put smrti na Divčibarama: Na ovom mestu je poginuo mali Aleksa

(Telegraf.rs / Izvor: infocentrala.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Violeta

    1. jul 2018 | 13:51

    Privatnim kombi prevoznicima uvesti tahografe jer zloupotrebljavaju zaposlene....potpišu im ugovor da su iznajmili kombi za prevoz putnika i sa sebe skidaju odgovornost a vozače teraju da se odmah vrate za Srbiju bez spavanja i to je put od 1500km a vozi jedan vozač!!!!Turcima uvesti ozbiljnu kontrolu što se vožnje tiče jer stalno prave nesreće na putu i takodje komunalne kazne jer ostavljaju djubre na pumpama i to rade namerno a tamo gde zive ne bace ni papirić!

  • dukka

    1. jul 2018 | 14:03

    Cak i Corbinoj staroj pesmi je receno “umorni Turcin izazv'o sudar”

  • Aco

    1. jul 2018 | 12:28

    Poceli su raspusti djeciji u Evropi,pazite se Turci idu prema Turskoj umorni jer voze po 20-30 sati,to je taj njihov bezobrazluk,djevojko pocivaj u miru.. Uvesti tahografe i za auto..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA