≫ 

Sestrama vampirušama iz Melenaca produžen pritvor: Preti opasnost da izujedaju još ljudi (FOTO)

Izujedani i izbodeni Lazar Stanišić (43) još se ne oseća dobro

  • 4

Rođenim sestrama Tomić, Dini (22) i Zori (25), iz sela Melenci kod Zrenjanina, koje su uhapšene zbog pokušaja ubistva komšija, braće Lazara (43) i Branislava Stanišića (42), produžen je pritvor zbog opasnosti da ne izujedaju još ljudi, saznaje Telegraf.rs.

Dve sestre kod Zrenjanina izbole komšije i grizle im vrat: Kad su videle krv, uradile su nešto još bizarnije - počele su da skaču od sreće!

Branislav i operisani Lazar Stanišić posle napada u Melencima Foto: Privatni album

Osnov za produženje pritvora je i mogućnost uticaja na svedoke i okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu dovršiti pokušano krivično delo ili ga ponoviti.

Meštani su ih posle zločina nazvali krvave sestre ili vampiruše zbog načina na koji su napale dva brata. Naime, njih dve su nožem na livadi napale i izbole starijeg brata Lazara, ujedajući ga za vrat, a lakše povredile mlađeg Branislava koji je stao u odbranu brata.

Lazar i dalje trpi jake bolove Foto: Privatni album

- Laza je izašao iz moje kuće i krenuo ka svojoj. Ja sam se spremao za spavanje, a moja ćerka je otišla u kupatilo, kada je videla iza kuće u travuljini Lazu u lokvi krvi. Dve devojke koje žive kuću pored cičale su bezumno nad njim, dok ih je njihov otac posmatrao i dirigovao šta da rade - priča i dalje u šoku napadnuti Branislav.

Krvave sestre iz Melenaca komšijama izgrizle vratove, a njihova imena kriju jezivu tajnu

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Kako on tvrdi, devojke se čudno ponašaju i imaju strah od njih. Dina i Zora doselile su se sa majkom i očuhom pre sedam-osam godina iz Austrije, jer su, prema rečima Branislava, odande navodno proterani zbog svojih "verskih uverenja".

Kako Branislav kaže za Telegraf.rs, Lazar još ima bolove od napada.

- Bukvalno su ga rasporile i izujedale. Videla mu se trbušna maramica. I dalje oseća posledice i stalno je po lekarima. Nadam se da sestre neće izaći iz pritvora do suđenja - kaže Branislav.

(Telegraf.rs/I. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srb

    9. jul 2018 | 13:41

    Eto jos uvek postoje oni za lomacu

  • livia

    13. jul 2018 | 13:46

    Morala sam da se vratim na rubriku još jednom, reko, mora da je neki scenario iz filma..kad ono, sektaška familiija..daleko bilo!

  • cica

    12. jul 2018 | 21:49

    Sekta sigurno,uzas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA