Kanađanka htela da u Srbiju unese "roleks" vredan 700.000 dinara, ali su je carinici uhvatili zbog jedne banalne greške (FOTO)

Carinska službenica poslala je njen prtljag na kontrolu rentgenom, a detaljnim pregledom u kesi je pronađena prazna kutija ženskog sata „roleks“

  • 12

Carinici na aerodromu „Nikola Tesla“ sprečili su da putnica, Kanađanka iz Londona, unese u Srbiju sat marke "roleks", vredan oko 700.000 dinara, koji nije prijavila u pokušaju da izbegne uvozne dažbine, saopštila je danas Uprava carina.

Prekršaj je otkriven u zelenom kontrolnom prolazu namenjenom putnicima koji nemaju ništa da prijave, kada je carinska službenica poslala prtljag putnice na kontrolu rentgenom. Detaljnim pregledom u kesi je pronađena prazna kutija ženskog sata „roleks“.

Foto: Uprava Carine

Na pitanje gde se nalazi sat, putnica je odgovorila da je na njenoj ruci, a kada ju je carinska službenica zamolila da ga skine sa ruke, uočila je da se na njemu još nalazi zaštitna folija, što je potvrdilo sumnju da je sat nov.

Foto: Uprava Carine

U rancu putnice otkriven je i račun za sat.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Haha

    10. jul 2018 | 15:47

    Ali koja je fora da ne mozes da uneses sat koji si uredno platio i imas za njega racun ??? Moras da platis da bi ga preneo ? XD hahahah zivote.

  • čudo božije

    10. jul 2018 | 15:42

    Takovog primitivizma nema nigde na svetu. Ko još gleda satove?

  • SrpskiBek

    10. jul 2018 | 17:07

    Da je sat bio namenjen cariniku...niko ga ne bi primetio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA