≫ 

Užas u Smederevu: Maloletni napasnik (14) pipkao devojčicu (6)

Dečak (14) je, kako se sumnja, odveo oštećenu šestogodišnju devojčicu u napušteno dvorište i dodirivao je po polnom organu

  • 1

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv četrnaestogodišnjeg dečaka zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje, saopštilo je MUP Srbije.

On je, kako se sumnja, odveo oštećenu šestogodišnju devojčicu u napušteno dvorište i dodirivao je po polnom organu.

Sve se navodno, desilo, u blokovima zgrada u naselju Kovačićevo u Smederevu gde su se deca igrala.

Slovenci Srbima ne opraštaju Kosovo: Miloš je bio radnik meseca na benzinskoj pumpi, a sada hoće da ga se reše na sve načine (FOTO)

Kako nezvanično saznaju Večernje novosti, devojčica je pobegla od napasnika, i požalila se roditeljima, koji su slučaj odmah prijavili policiji.

Krivična prijava stigla je tužiocu 10. jula, a dečak nije lišen slobode, kako su neki mediji objavili. Ceo slučaj je u fazi pretkrivičnog postupka.

Devojčica je pobegla od napasnika, i požalila se roditeljima, koji su slučaj odmah prijavili policiji; Foto: Profimedia

U Višem javnom tužilaštvu u Smederevu koje vodi ovaj postupak, zbog osetljivosti slučaja, odbijaju da govore o detaljima. „Novostima“ je potvrđeno da je krivična prijava stigla, i da se po njoj postupa.

U daljem postupku uslediće saslušanje osumnjičenog dečaka, kao i oštećene devojčice. Tek nakon toga biće odlučeno o daljim koracima.

Inače, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu uhapsili su A.M. (36) iz Velike Plane zbog postojanja osnova sumnje da je počinio dva krivična dela nedozvoljene polne radnje. Osumnjičeni se tereti da je u junu ove godine i u septembru 2017. godine dve oštećene dodirivao po grudima. Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikoj Plani.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Smderevac

    13. jul 2018 | 14:28

    Znaci zbog ovoga policija u mom naselju je prisutnija nego inace. Inace naselje je mirno bilo sve dok.se nisu napravile tri zgrade u naselju i gde su dovedeni ljudi iz izbeglickog kampa Ralja. Od kako su se oni doselili, naselje je haoticno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA