Uhapšeni Votka je glavni čovek Luke Bojovića: Poslednji put viđen u Srbiji na sahrani Dragoslava Miloradovića

Banović je, kako se sumnja, zadužen za kokain koji dolazi u holandske i belgijske luke iz Latinske Amerike. A to je glavni deo posla koji Bojovićeva grupa radi sa škaljarskim klanom i barskom grupom

  • 0

Veljko Banović Votka (45), koji je uhapšen u Antverpenu zbog trgovine drogom, glavni je čovek Luke Bojovića i veza Bojovića sa škaljarskim klanom.

Votka je deo najužeg Bojovićevog kruga, zajedno sa Filipom Koraćem, Dragoslavom Miloradovićem, Vladimirom Mijanovićem.

Uhapšeni članovi klana Luke Bojovića: Pronađeno skoro 2 miliona evra u stanovima koje su koristili (FOTO)

- Upravo je Banović njegov najbliži čovek trenutno. On je, kako se sumnja, zadužen za kokain koji dolazi u holandske i belgijske luke iz Latinske Amerike. A to je glavni deo posla koji Bojovićeva grupa radi sa škaljarskim klanom i barskom grupom - navodi izvor "Blica" upoznat sa kriminalnim poslovima ove grupe.

Banović u Srbiju dolazi retko, ali je navodno poslednji put u Srbiji bio početkom juna, na sahrani Bojovićevog kuma i svog druga Dragoslava Miloradovića, koji je 29. ubijen ispred svoje perionice na Karaburmi.

Ubijeni Dragoslav Miloradović/ Printskrin: Youtube/Dzej Music Official

- Votka je glavni čovek za novac iz holandskih operacija: sve što se proda ide kod njega "na banku". Nakon hapšenja 2014. godine, odmah po izlasku iz zatvora u Srbiji, zbog posla, ali i straha za svoju bezbednost, odlazi u Holandiju. Tamo živi skromno i povučeno, ne razbacuje se novcem, potpuno van radara - kaže izvor.

Zajedničkom akcijom policija Srbije i Holandije uhapšeni su Marko Puškić (35) i Veljko Banović (45) zbog sumnje u trgovinu narkoticima i pranje novca. U istoj akciji u Amsterdamu uhapšen je Marko Puškić, nekadašnji pripadnik grupe Suvada Musića Batka iz Rožaja, ranije osuđivan zbog trgovine heroinom. U njihovim stanovima policija je pronašla četiri kilograma kokaina i 1,7 miliona evra u kešu.

VIDEO: Raznet pripadnik klana Luke Bojovića na Autokomandi

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA