≫ 

Kako je zaista došlo do saobraćajke u Petrovcu na Mlavi: Da li je neko prošao kroz crveno?

 ≫ 

Teško su povređeni vozač motora Dragan Milutinović (35) i suvozač Nikola Erski (37)

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Terza
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Crni

    17. jul 2018 | 09:29

    Vidi vidi svi motoristi sa povredjenom sujetom se javili da bi opravdali ili minimizovali krivicu motoriste. Sustina obojica su krivi stim da je motorista vozio po slobodnoj proceni bar duplo vise od ogranicenja samim tim je po zakonima Srbije kriv a ako je stvarno puna linija onda je kriv i vozac vozila. A ako je isprekidana onda nema velike krivice vozaca jer se vidi da je stao kada je ugledao motoristu koji nije ni pokusao da se zaustavi bar tako deluje. Kako god bilo da je sporije vozio zaustavio bi se ili bi posledice bile manje. To sto se poistovecujete sa mototoristom to je Vas problem Zakon jasno kaze sta se sme a sta ne to sto niste procitali ili namerno krsite propise uglavnom placate glavom, koliko puta treba da se slupate polomite da bi shvatili da propisi vaze i za motoriste, da ste lose uocljivi pogotovu kada prelazite iz trake u traku bez signalizacije. Treba li da poginete ili ostanete nepokretni ili sl da bi shvatili da su propisi napisani da bi i Vasu glavu sacuvali. Padnes pet puta jedva izvuces zivu glavu i nastavis dalje do pogibije imate li imalo mozga u toj glavi pet puta opomenuti i opet izazivate sudbinu i uvek je neko drugi kriv. Ne kazem da vozaci automobila bogom dani ali Vi vasom voznjom maksimalno doprinosite sudarima i incidentnim situacijama. Nikada izgleda necete shvatiti da je nekada tesko uociti kola a kamoli motor koji je bar 5 puta manji i uglavnom se dosta brze krecete i najbitnine nista sami ni na putu ni u Drzavi.

  • Jan

    16. jul 2018 | 23:25

    Pa zar nije dozvoljeno polukruzno ako nema znaka zabrane

  • Terza

    16. jul 2018 | 21:22

    Kriva su obojica,ovaj okrece polukruzno a ovaj baja ga cepa 150 km/h i vise,manje je kriv vozac auta po meni...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA