• 4

Sanju Papić je tužna vest sačekala u Hrvatskoj: Neposredno pre ubistva advokata objavila je sliku sa njihovom devetomesečnom ćerkom (FOTO)

Sanja Papić i Miša Ognjanović trebalo je 9. avgusta da proslave prvu godišnjicu braka

  • 4

Sanja Papić sa suprugom, ubijenim advokatom Mišom Ognjanovićem/ Foto: Instagram/misssanjapapic

Ugledni advokat iz Beograda, Dragoslav Miša Ognjanović, između ostalog poznat po tome što je zastupao Luku Bojovića, ubijen je večeras oko 19:30 časova na Novom Beogradu u blizini restorana "Novak".

Jedan od najpoznatijih srpskih advokata za sobom je ostavio 23 godine mlađu suprugu, bivšu misicu Sanju Papić, i njihovu devetomesečnu ćerku.

Ubijeni Dragoslav i Sanja venčali su se u Parizu u avgustu 2017. godine u krugu najbližih, a za nekoliko dana, 9. avgusta, trebalo je da proslave prvu godišnjicu braka.

Bivša misica trenutno sa ćerkom boravi na Hrvatskom primorju, odakle je i objavila nekoliko fotografija. Poslednja današnja Sanjina objava je upravo njena fotografija sa ćerkicom, koju je objavila ne sluteći šta se dešava u tom satu u Beogradu.

Samo nekoliko trenutaka kasnije, njen suprug tragično je stradao.

Sanja Papić sa ćerkom na Hrvatskom primorju/ Printskrin: Instagram/misssanjapapic

Miša Ognjanović rođen je 21. decembra 1961. godine u Beogradu. Imao je 56 godina i bio je jedan od najmoćnijih srpskih advokata.

Više o ubistvu koje se dogodilo na Novom Beogradu pročitajte OVDE.

(B. Bajić)

Komentari

  • Mejca

    Ostade dijete bez oca, neće ga ni upamtiti.

  • Duki

    Jako je tuzno ovako nesto procitati a kamoli sam doziveti pa dal je ovo vise u redu na ovakav nacin narod ubijati zar je pa to je vise van normale sta se radi.

  • Marko

    Misa Ognjenović veliki šmeker i gospodin...saučešće iskreno,druže moj neka ti je laka zemlja!!!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima