Španska misica hitno operisana na VMA: Zbog ugroženog zdravstvenog stanja presađena joj je koža na nozi

Povreda koju je ona zadobila znači potpuno ugljenisanje tkiva i praćena je izraženim oštećenjem mišića, tetiva, krvnih sudova, živaca, kostiju i zglobova

  • 10

Bomba postavljena ispod "audija" samo pukom srećom nije koštala života bivšu mis Marbelje. Osim preloma potkolenice, Olac Bilbao je zadobila i teške opekotine četvrtog stepena. Upravo zbog komplikovanosti situacije i izrazito ugroženog zdravstvenog stanja, misica je sa KBC Zemun, gde je prvenstveno zbrinuta, bila hitno prebačena na Odeljenje plastične hirurgije Vojnomedicinske akademije.

- Pacijentkinja je operisana juče i dobro se oseća. Urađena joj je dodatna obrada rana, a na jednoj nozi i transplantacija kože - potvrdili su za "Blic" iz ove zdravstvene ustanove.

Oglasila se španska misica povređena u eksploziji automobila u Zemunu

Inače, četvrti stepen opekotina koje je Olac zadobila najteža je moguća povreda iz sfere opekotina i zahteva hitnu operaciju. Takva povreda znači potpuno ugljenisanje tkiva i praćena je izraženim oštećenjem mišića, tetiva, krvnih sudova, živaca, kostiju i zglobova.

Foto: Instagram/queenolatz

Uz takvu vrstu povrede često idu i oštećenja unutrašnjih organa, te su hirurzi VMA imali veoma težak posao u borbi da nesrećnoj devojci sačuvaju nogu.

Podsetimo, za ovu devojku iz Marbelje rođendansko putovanje u Srbiju - 20. rođendan proslavila je 2. avgusta - umalo se kobno završilo kada je automobil njenog momka Strahinje Stojanovića (28) odleteo u vazduh u zemunskom naselju Galenika u noži između 10. i 11. avgusta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • da,

    23. avgust 2018 | 13:40

    “Misica” za pare dosla u Bg..

  • Jovica

    23. avgust 2018 | 14:15

    A ko će sve te operacije da plati, opet će to preko grbače običnih ljudi a za bolesnu decu kojima hitno trebaju operacije se preko poruka skupljaju pare....sramota

  • Лицемер

    23. avgust 2018 | 12:51

    Јел треба да дођемо да дамо крв ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA