≫ 

Ovo je porodilja koja je stradala u udesu kod Prokuplja (FOTO)

Uprkos naporima lekara da joj spasu život, rano jutros umrla je i beba devojčica

  • 2

Lekari su se lavovski borili za život Suzane Bogadnović (33) i njenog deteta, ali sudbina im nije bila naklonjena. Suzana, koja je bila teško povređena jučerašnjem udesu kod Prokuplja preminula je istog dana usled povrede unutrašnjih organa, a njena tek rođena devojčica izdahnula je danas.

Preminula porodilja Suzana nakon jezivog sudara kod Prokuplja: Imala je strašne povrede unutrašnjih organa, njena beba je u teškom stanju!

Na ovoj fotografiji ona se nalazi sa suprugom Vitomirom, koji je vozio automobil u kojem je poginula. U bezbrižnom zagrljaju muža i sa blagim osmehom na licu, Suzana je pozirala u drugom stanju.

Nakon stravičnog sudara, u pokušaju da spasu život majke i deteta, lekari u Prokuplju uradili su carski rez. Nakon ovog zahvata, Suzana je prebačena u Klinički centar Niš, gde je oko 18 sati preminula.

Sitroen u kojem je bila Suzana sa suprugom Foto: Biljana Roganović

Suzana je, inače, bila i majka dva maloletna sina.

Beba živela samo 1 dan: Posle majke koja je poginula u udesu, umrla i tek rođena devojčica

Kobni udes dogodio se juče u 11.15 u prokupačkom selu Gornja Stražava. Do nezgode je došlo kada je vozač koji je vozio iz pravca Prokuplja prešao u suprotnu traku i sudario se sa vozilom u kom je Suzana sedela na mestu suvozača. Automobilom je upravljao njen suprug Vitomir (na fotografiji sa Suzanom).

Kako saznajemo, nakon ove teške nezgode u pritvoru je zadržan Žarko P. državljanin Hrvatske sa prebivalištem u Nemačkoj.

VIDEO: Ugao strave! Jedna nesreća nedeljno se događa na ovom mestu

(B. R./M. B./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA