≫ 

Najnoviji detalji o eksploziji džipa: Voditeljka se našla usred obračuna zbog "neraščišćenih računa" svog dečka, člana kriminalnog klana

Jovica Aleksić, sa kojim se Jakovljevićeva zabavlja, povezuje se sa više imena iz kriminalnog miljea

  • 33

Meta eksplozije džipa čije ključeve ima naša poznata voditeljka Dušica Jakovljević je njen dečko Jovica Aleksić zbog neraščišćenih računa, nezvanično saznaje "Telegraf.rs" iz istrage.

Nakon eksplozije džipa Dušice Jakovljević, hejteri objavili njenu umrlicu! (FOTO)

- Dečko Jakovljevićeve je u trenutno u inostranstvu, najverovatnije u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gde se sklonio na neko vreme. On je i ranije je hapšen zbog više krivičnih dela, između ostalih i zbog droge i teških krađa. Najverovatnije je zato i podmetnuta bomba pod njegov automobil, kao upozorenje, oko 8.30 satu u Ulici Ljutice Bogdana - saznajemo nezvanično iz istrage.

Foto: Instagram/dusicajakovljevic

Prve fotografije eksplozije u Ljutice Bogdana: Od džipa nije ostalo ništa, bomba odjeknula i u Novom Beogradu (VIDEO)

Jovica Aleksić, naime, pripadnik je kriminalnog klana Vladimira Karana sa Banovog brda, čije ime je poznato policiji po krivičnim delima u vezi sa narkoticima, razbojništvima, nasilničkom ponašanju...

Uništeno vozilo kod stadion Crvene zvezde Foto: Telegraf

Vladimiru Karanu je 2015. godine, naime, bila namenjena eksplozivna naprava na Banovom brdu, koja ga je teže povredila, a atentator nije otkriven, ali se sumnja da je dugme na daljinskom upravljaču, kojim je aktiviran eksploziv, pritsnuo neko kome se Karan zamerio na narko-tržištu, na kom je - prema podacima iz njegovog krivičnog dosijea - bio jedno od poznatijih imena.

Eksplozija Karanovog automobila na Banovom brdu Foto: Printskrin/Youtube/Peca

Inače, Aleksić se već duže vreme kreće u kriminalnim krugovima i bio je kum Dragoja Trišića, koji je u martu likvidiran u Žarkovu.

DUŠICA NIJE META

Dušica Jakovljević, kako su preneli pojedini mediji, nije davala nikakve izjave policiji i neistina je da su eksploziv podmetnuli simpatizeri Anabele Bukve i Lune Đogani.

- Ona džip nije vozila i ispred zgrade je bio već nedelju dana, i zato se nije našla u direktnoj opasnosti. Aleksić ga je nedavno kupio, i još ga nije preneo na svoje ime - saznajemo iz istrage.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA