≫ 

Eksplozija kod kuće oca Aleksandre Subotić: Napad usledio nakon što je ušla u Zadrugu

Karađorđe Subotić: Iza incidenta stoji Aleksandar Čabarkapa

  • 12

Dve ručne bombe bačene su jutros oko četiri sata u Ulici Zorana Maksića u Kaluđerici. Povređenih osoba nije bilo, razbijeni su prozori na kući Dragoslava M. i stakla na prozorima kuće Danijela V. Ostećena su i tri parkirana automobila.

U neposrednoj blizini mesta eksplozije je porodicna kuća braće Karađorđa i Srboljuba Subotića.

Konačan spisak! Njih 52 su učesnici Zadruge 2! (FOTO)

Braća Subotić poznata su po burnom životu, a nedavno su bili učesnici rijalitija Parovi. Inače, Karađorđe je otac Aleksandre Subotić koja je od juče učesnik Zadruge 2.

Podsetim, Karađorđe Subotić, čiji je "mercedes" zapaljen u decembru prošle godine ispred njegove porodične kuće, tvrdio je da iza napada stoji njegov bivši zet Aleksandar Čabarkapa, koga čak optužuje da želi da mu ubije celu porodicu.

Karađorđe Subotić/ Printskrin: TV Happy

- Legao sam sinoć da spavam nakon što sam otpratio Aleksandru i Davida u Zadrugu, međutim, ubrzo sam čuo neko šuštanje kao ekspres lonac. Zatim su se čule dve eksplozije. Moj brat Srba je istrčao u gaćama napolje, i odmah video o čemu je reč. Počinilac je bacio bombu na pogrešnu adresu, ona je sigurno bila namenjena nama - ispričao je Karađorđe za medije.

On je dodao da iza incidenta stoji Aleksandar Čabarkapa.

- Hvala Bogu niko nije povređen, a geler je prošao tačno iznad glave naše sedmogodišnje komšinice. Komšiluk je nakon eksplozije poludeo i svi su jako uznemireni. Komšije će prijaviti Čabarkapu, a očigledno je da je on ljut što je Aleksandra ušla u Zadrugu - rekao je Karađorđe.

Istraga je u toku.

VIDEO: Podsetimo, Aleksandra je sinoć ušla u Zadrugu

(Telegraf.rs/Informer/Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gidri

    7. septembar 2018 | 12:37

    Dotakli smo dno dna. Da li je moguce da su ovi idioti sa rijaliti ludila udarna vest? Pa onda i nasi mediji nisu nista bolji. Ovo me podseca na onaj orkestar na "Titaniku". Brod tone, a oni sviraju. S tom razlikom sto su oni otisli sa stilom, a mi? Fuj fuj fuj po sto puta. I zaista su mladi ljudi ovde u Srbiji u pravu. Odavde treba bezati glavom bez obzira. NAZALOST.

  • Susjeda

    7. septembar 2018 | 11:28

    Vi dragi moji susjedi ste postali uzas kao drzava. Policija vam ima posla zbog Rijalitija (?????) Nemojte ni ocekivati da cete radi stvari u svakodnevnom zivotu imati koga da vas zastiti. Di su ti politicari i sta dopustaju da se dogada? Doduse, nismo ni mi nista savrseniji, ovo moze i do nas doci. Samo zelje da vam se zivot kolko tolko vrati u normalnu, nikakva mrznja. Sve se bojim da ce ovo i kod nas doci

  • Boba

    7. septembar 2018 | 11:30

    Trebalo bi da obidju i Veternik nek se manu vise Kaludjerice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA