« Nazad

Teška nesreća kod Leskovca: Biciklistu udario autobus, u komi hitno prebačen u Niš

Nesrećni čovek je u komi

Pročitajte ceo tekst
Komentari (5)
Poređaj komentare:
 • P
  Paprikar

  I ja sam imao pre 20 godina kontakt sa biciklistom samo je ovaj moj prosao sa laksim povredama od tada kad ih vidim ispred sebe obilazim ih kao da je kamion u pitanju jer kad krenu da lelujaju levo desno bolje je biti sto dalje od njih.

 • P
  Petar

  U Leskovcu , biciklisti su ne priznata kategorija gradjana. Dok se u svetu centar ustupa pesacima i biciklistima. Kod nas, ako si iz centra, bicikal moras da nosis na rame, dok ne izidjes iz centra. Deca iz juznog , dela koja pohadjaju o.skolu Svetozar Markovic. Umesto pored reke, kde je manji saobracaj, moraju kroz Pana Djukica, pa od suda na trotoar do skole. Staze i za one sa posebnim potrebama, do pijace, hale sportova,groblja, bolnice nema. Trotoari zauzeti, kolima, drvima za ogrev. Moras da se kreces kolovozom, sto nije ispravno. Nadam se da ce skorojevici, iz vlasti i iz odeljenja za saobracaj, da se emancipuju . Da ostave kola, voze bicikle, i urede saobracaj. Tad ce vozaci, biciklisti, pesaci da se uvazavaju i ne krive medjusobno.

 • L
  Lecko Tripkovic

  Pa nije cudo kad u Leskovcu i prilazu do prigradskih naselja mema biciklisticlih staza. I te jedna ili dve, uvek su zauzete autima

 • L
  Leskovac

  To je selo a ne grad Mrštane, vozač je svakako morao da uspori jer ulazi u CENTAR sela gde su oštre krivine!

 • N
  Natalia

  Ne branim vozace autobusa,ali biciklisti su stvarno broblem u gradu