≫ 

Šokantne fotke ranjene španske misice iz bolnice: Sa nogama u zavoju i besprekornom šminkom pozirala fotografu u Beogradu (FOTO)

Bolnička soba poslužila je kao studio

  • 13

Olac Bilbao Gonzales (20), koja je prošlog meseca povređena u eksploziji automobila u zemunskom naselju Galenika, poznata kao mis Marbelje za 2014. godinu oporavlja se na VMA. Sinoć je iz bolnice objavila nekoliko fotografija, preko kojih je verovatno želela da izvesti svoje pratioce o tome kako se oseća.

Devojka ni u bolničkom krevetu nije zaboravila da je manekenka, jer po svemu sudeći, ove slike je uradio profesionalac.

Oglasila se španska misica povređena u eksploziji automobila u Zemunu

Bolnica kao studio Foto: Instagram

Iako je već nedeljama na oporavku i u bolničkom krevetu, njena šminka i kosa su besprekorni. Noge u zavojima izazvale su talas sažaljenja od njenjih pratilaca, u vidu lajkova i komentara.

Na jednoj od slika, fotograf ju je uhvatio kako pozira u naručju majke.

- Šta mi je dalo život i šta me drži u životu - piše u opisu.

Foto: Instagram

Ispod druge je napisala da je ovo za nju bilo iskustvo koje menja život.

- Pre mesec dana sam ponovo rođena, a ne mogu biti više zahvalna zbog svega. Želim da zahvalim fantastičnom timu profesionalaca koji su spasili moj život, moje noge. Ništa drugo me ne zanima do porodica, prijatelji i zdravlje. Zahvaljujem se životu što mi je poslao ovu lekciju, blagoslovena sam - poručila je svojim pratiocima.

Podsetimo, ona je u noći eksplozije u Zemunu bila u društvu sa Strahinje Stojanovića, koji je izašao iz kola nekoliko minuta pre nego što se bomba aktivirala. Vozilo je izgorelo, Olac je uspela da se izvuče, a nadležne ekipe zatekle su je kako leži kraj automobila.

Spekulisalo se da će joj, zbog težine povreda, amputirati nogu, ali srpski lekari bili su rešeni da joj pomognu da se izleči.

VIDEO Seksi lepotice "zapalile" đakuzi, a onda je jedna pala sa litice:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grok

    11. septembar 2018 | 08:55

    Bitno da joj se vidi dupe..

  • Isko

    11. septembar 2018 | 08:44

    Za neke žene, lepota je kazna. Ne umeju da se nose sa njom i pridaju joj značaj koji ona nema. Nije lepoj ženi sve dopušteno. To saznaju kasno.

  • he

    11. septembar 2018 | 10:21

    Zao mi je da je tako mlada osoba, upala u takvo društvo... i da umesto da se školuje, provodi vreme sa kriminalcima...jadna ova majka, daj Bize da joj iz tog dupeta koje prezentuje, dođje i u glavu!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA