Detalji stravičnog ubistva u Beloj Crkvi: Izbo oca 15 puta dok su doručkovali, pa krvav do lakata iz žbuna mirno posmatrao uviđaj (FOTO)

Komšija koji je video J. Đ. objašnjava da su mu ruke bile krvave i da je delovao kao da ne zna šta se događa

  • 8

Janko Đurković je osumnjičen da je nožem izbo oca 15 puta Foto: Facebook/Janko Djurković

J. Đ. iz Bele Crkve uhapšen je zbog sumnje da je danas ujutru brutalno ubio oca D. Đ. Kako se saznaje, osumnjičeni J. Đ. je ocu dok su doručkovali zadao više od 15 uboda nožem i usmrtio ga na mestu. Ovo je druga tragedija ove porodice, jer se prošle godine J. Đ. majka ugušila kada joj je čvarak zapao u dušnik. Izvor blizak istrazi kaže da se ubistvo dogodilo oko osam časova, za stolom, u vreme doručka.

Užas u Beloj Crkvi: Sin nožem iskasapio oca

KRVAVE RUKE 

- Otac i sin su jeli kada je odjednom došlo do rasprave. J. Đ. je nakon bezazlene svađe uzeo nož i počeo da bode oca. Nakon tog prvog uboda nastavio je da ga bode po telu. Rođaci u dvorištu su čuli galamu i prijavili policiji, ali J. Đ. je već bio pobegao. Izašao iz kuće i seo preko puta, na most, niko ga nije video od žbunja iza kog je sedeo. Dok je policija radila uviđaj, mirno je sedeo potpuno nezainteresovan za ono što se dešava u njegovoj kući - priča izvor i dodaje da ranije nije bilo prijavljenog nasilja u toj porodici.

Komšija koji je video J. Đ. objašnjava da su mu ruke bile krvave i da je delovao kao da ne zna šta se događa.

- Video sam njega i policiju u njegovom dvorištu. Pitao sam ga šta je bilo, kazao je da je popio malo više i da je pao. Ruke su mu bile krvave, a krvi je bilo i na pantalonama na desnom kolenu. Sedeo je na mostiću i s vremena na vreme pomerao naočare koje je imao - priča komšija Dule Paunović.

On dodaje da je tek kasnije saznao šta se desilo.

- J. Đ.je sve vreme bio miran. Čak je sam stavio ruke na leđa kad su hteli da mu stave lisice. Ne mogu da verujem da je ubio oca. Jeste bio narkoman, ali nikada nije pravio probleme. Delovao je povučeno - objašnjava komšija.

SERIJA NESREĆA 

Prema rečima komšija, J. Đ. majka Ljiljana zadavila se prošle godine.

- J. Đ. majka se ugušila prošle godine. Bila je to strašna tragedija, žena je jela čvarke i jedan joj se zaglavio u dušniku. Nesrećnica se ugušila za kratko vreme. Išao sam da pomognem, ali nažalost, nisam uspeo - rekao je komšija Paunović.

J. Đ. je danas određeno policijsko zadržavanje, nakon čega će tužilac verovatno tražiti pritvor.

VIDEO: Uhapšen čovek osumnjičen za ubistvo

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA