Frizerka i njen ljubavnik smrskali starcu glavu flašom, a onda im je njen muž pomogao da se rastosiljaju tela

Zločin u Svilajncu rasvetljen je juče, kada je policija uhapsila bračni par i ženinog ljubavnika

  • 3

Bračni par Tanja A. (38) i Života A. (48), ali i Tanjin ljubavnik Bogić Đ. (49) juče su uhapšeni zbog sumnje da su ubili Živana S. (75) iz Svilajnca, deviznog penzionera.

Ubijen Radoš Joksimović u Kragujevcu: Napadač pucao poznatom MMA borcu u grudi nasred restorana

Time je rasvetljeno stravično ubistvo buteljkom vina koje se dogodilo u ovom gradu 14. septembra u porodičnoj kući Tanje i Živote A.

Živan je, inače, poznavao bračni par, piše "Blic".

Foto-ilustracija: Milena Đorđević

- Tog dana on je došao kod njih kao i obično da popije kafu i popriča - priča sagovornik "Blica".

U kući je bila Tanja i njen ljubavnik, ali još nisu razjašnjene okolnosti pod kojima su njih dvoje mučki udarali žrtvu buteljkom vina. Pretpostavlja se da je sve počelo konzumiranjem alkohola, a završilo se žučnom i kratkom prepirkom koja se završila krvavo.

Kada su počinili ubistvo, Tanja i Bogić su Živanovo telo zamotali u ćebe i stavili u gepek automobila. U tom trenutku naišao je i Tanjin muž, koji im je pomogao da telo odvezu i ostave u dvorištu jedne vikendice pored Svilajnca.

Sumnja se da je pljačka motiv ovog stravičnog ubistva, s obzirom na to da je starac bio devizni penzioner. Izvor "Blica" dodaje i da se sumnja da je on takođe bio u ljubavnom odnosu sa Tanjom.

Živan je, kako piše "Alo" bio gastarbajter iz Švajcarske, a o tome je često pričao kada je dolazio kod Tanje u njen frizerski salon.

Međutim, ovaj trio ubica iz Svilajnca ukrao je dve bicikle iz Živanove kuće, a upravo taj plen pronađen u kući gde se desio zločin otkrio je počinioce.

Tanja A. se na saslušanju branila ćutanjem, a osumnjičenima je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati. Uz krivičnu prijavu oni će biti privedeni tužiocu.

(Telegraf.rs/Alo/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki Barca

    19. septembar 2018 | 09:11

    Kakav potencijal gospodje Tanje😂

  • JA 035

    19. septembar 2018 | 11:07

    Pare,proklete pare,kad ih imaš više lepo živiš ali mogu da te oteraju i na onaj svet,isto kao i lekovi imaju neželjena dejstva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA