Zašto je ubijen Radoš Joksimović? Postoje 2 verzije likvidacije MMA borca u Kragujevcu

Policija je uhapsila Aleksu M. (21) zbog sumnje da je u utorak uveče u Kragujevcu ubio poznatog MMA borca Radoša Joksimovića (27), a potom pobegao na skuteru. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu

  • 13

Radoša Joksimovića (27) upucao je sa dva metka dok je sedeo u bašti jednog kafića Aleksa M. (21), a sumnja se na više mogućih povoda za likvidaciju "žestokog momka".

- Još uvek nije poznat tačan motiv napada, ali postoje više verzija. Najverovatnije je reč o sukobu između zavađenih grupa u gradu koje se bave obezbeđivanjem lokala. Joksimović godinama unazad radi kao obezbeđenje na ulazima raznih klubova i kafića, te nije isključeno da je u pitanju borba za prevlast u ovom poslu - kaže jedan od izvora.

Uhapšen ubica (21) MMA borca: Ušetao je u kafić sa kacigom na glavi, ispalio dva hica u Radoša i pobegao na skuteru

Prema drugoj verziji, Joksimović i A. M. su se sukobili pre nekog vremena, i tada je MMA borac pretukao mladića osumnjičenog za zločin.

- Uhapšeni je tvrdio da se plašio i da je zbog toga pucao u Radoša.

Ovo nije prvi napad na MMA borca, jer je 2016. godine bio teško ranjen u pucnjavi.

- Joksimović je tada zadobio povrede kostiju i zabranjeno mu je da se bavi sportom. Zbog napada je uhapšen J. M. (24), a spekulisalo se da se motiv krije u neraščišćenim računima dve grupe momaka iz ovog grada, sa Sunčevog brega i Pivare - priča izvor.

Podsetimo, napadač se u utorak skuterom dovezao do kafića u kojem je bio Joksimović, prišao mu sa moto-kacigom na glavi i pucao u grudi. Osumnjičeni je potom pobegao na skuteru.

U kik-boks klubu Radnički iz Kragujevca za ubijenog MMA borca imaju samo reči hvale.

- Joksimović nije bio zvanično član kluba Radnički, već smo ponekad sarađivali. Bio je pravi sportista u sali, koji se prema svima ophodio sa punim poštovanjem, pogotovo prema treneru. Što se tiče sportske strane, momak je uvek bio korektan - kaže jedan od trenera ovog kluba.

(Telegraf.rs/Srpski telegraf, Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor Obrenovac

    20. septembar 2018 | 07:31

    Nazalost poslati danas dete da trenira neku borilacku vestinu je kao da si ga gurnuo u kandze kriminala. Prvo mi na pamet padne Dzoni Granata, kakav bokser, kakav talenat, a zavrsi u grckim zatvorima. Cim osete snagu i vestinu odmah pocnu da je zloupotrebljavaju. Onda neko kaze ej to nije viteski, to se na ruke resava, itd... Sta nije viteski? A viteski je da on nekom polomi kosti i da ga napravi invalidom, kao u ovom slucaju. Ako ti je bog dao snagu to ne znaci da mozes da bijes redom. Lepo rece onaj u onoj kultnoj emisiji ,,proslo je vreme Konana". Nema poucnijih prica od narodnih izreka, iza svake se krije vazna zivotna poruka. Svaka batina ima dva kraja, to treba da znaju ovi Konani, a i ovi sto pucaju i ubadaju.

  • Sale kg

    20. septembar 2018 | 06:23

    Preispitati ćelave bradonje .

  • Zoran Veteran

    20. septembar 2018 | 07:39

    Verovatno je u pitanju osveta, nisu oni bili sigurno kriminalci, pretuces nekog ocekuj ovakav scenario, jer su se vremena promenila, ali mladi dok to shvate ode glava...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA