≫ 

Gorela zgrada u Novom Pazaru, dim kuljao iz više stanova: Dvoje mrtvih, vatrogasci se satima borili sa stihijom (VIDEO)

Požar je izbio u Rasima Halilovića

  • 4

Kako nezvanično saznaje RTV Novi Pazar, u požaru u Ulici Rasima Halilovića stradale su dve osobe, jedno lice je teško povređeno, a osmoro lakše. Vatrogasci su uspeli da evakuišu ostale stanare zgrade Bor. Isključena je struja.

Ekipe vatrogasne službe su na licu mesta, a stanari su evakuisani. Sumnja se da je uzrok požara plinska boca, a požar je izbio jutros oko 9.30 sati.

Požar se dogodio najpre u jednom stanu, a zatim počeo da se širi. Stanovnici zgrade u panici su napuštali stanove.

Više od sata kasnije ekipe Vatrogasne jedinice svom raspoloživom mehanizacijom pokušavaju da ugase vatrenu stihiju i bezbedno evakuišu stanovnike Bor zgrade.

Gradom su se čule sirene Vatrogasne službe, koji se nekoliko puta vraćaju da dopune cisterne sa vodom.

U MUP kažu da je požar lokalizovan.

Foto: RTV Novi Pazar

- Požar koji je jutros oko 9.30 časova, izbio na trećem i četvrtom spratu stambene zgrade u Ulici Rasima Halilovića broj 3 u Novom Pazaru, lokalizovan je. Prema prvim informacijama, dve osobe su izgubile život, a osam je povređeno i hospitalizovano u Zdravstvenom centru u Novom Pazaru. Stanari su evakuisani. Na dogašivanju požara, na terenu su i dalje 19 vatrogasaca-spasilaca sa sedam vozila iz Novog Pazara, Tutina, Sjenice i Raške navode u MUP.

(Telegraf.rs/rtvnp.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lule

    29. septembar 2018 | 12:10

    Strasno, jadni ljudi, plin je tempirana bomba nikad se ne zna kako mala nesmotrenost moze da izazove leliku stetu. Ja vec vise od 5 godina sam bocu sa plinom zamenio INDUKCIJSKIM RESOOM, Jednostavno i bezbedno a na strujomeru se ne primecuje da se kuva na struju. Indukcijski reso je jako mali potrosac, zena celu zimnicu spremi na njemu i racun za struju neznatno je visi u tom periodu tako za 200 dinara. Is sopstvenog iskustva preporucujem da se izbace boce i kupi indukcijski reso ili ploca.

  • Istina

    29. septembar 2018 | 13:00

    Svedok sam celog dogadjaja. Bruka i sramota nasih vatrogasaca da nemaju vozilo da pridje terasi..ljudi izgorese pred svima nama...

  • Neša

    29. septembar 2018 | 11:38

    Uzas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA