Mladići se sudarili motorima kod Kanjiže, kraj puta ostale krvave fleke kao dokaz strašne tragedije

Uviđaj na mestu nesreće obavili su policija i dežurni zamenik Osnovnog javnog tužilaštva u Senti

  • 0

Roland Sloboda (23) i Krištof Čikoš (17) iz Trešnjevca kod Kanjiže poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu uveče 29. septembra, nešto pre ponoći, u Totovom Selu kod Kanjiže.

Kako se saznaje, tragedija se dogodila u Ulici Jožefa Tota, a mladići, koji su bili vozači motocikala, nastradali su na mestu.

U selu bila žurka

- Do udesa je došlo nedaleko od Doma kulture, gde je u subotu uveče održavana rođendanska žurka jednog momka iz sela. Čuo sam da se baš tu desila tragedija, ali nisam upoznat s detaljima - rekao je Ferenc Bata, predsednik Mesne zajednice Totovo Selo.

Stravična nesreća u Kikindi: Muškarac pao s motora, ostao na mestu mrtav, žena teško povređena

Mladići su se sudarili i na licu mesta poginuli Foto: Telegraf

Meštani sela kraj Kanjiže juče su bili šokirani stravičnom nesrećom, ali niko nije želeo da javno komentariše smrt svojih mladih sugrađana.

- Priča se da su obojica vozili kros motocikle, a do sudara je došlo oko pedeset metara od Doma kulture. Navodno je jedan od njih krenuo u pravcu Trešnjevca, a drugi mu je dolazio u susret. Valjda su se slučajno zakačili dok su se mimoilazili i desilo se šta se desilo. Obojica su stradala. Čuli smo navodno da su obojica vozila neregistrovane motore, ali to nije potvrđeno - rekao je jedan meštanin.

Krvav na travi

- Evo, još se na kolovozu mogu videti tragovi ulja, dok su kraj puta, na travi, vidljive krvave fleke i krhotine plastike od motocikala. Strašno je što su na ovakav način ugašena dva mlada života - ispričali su nam meštani, ne želeći da ih fotogafišemo i navodimo njihova imena.

Stravična tragedija se desila u subotu uveče Foto ilustracija: Telegraf/png tree/Shutterstock

Uviđaj na mestu nesreće obavili su policija i dežurni zamenik Osnovnog javnog tužilaštva u Senti.

- Tela su poslata na obdukciju u novosadski Institut za sudski medicinu, a istraga treba da utvrdi kako je došlo do kobnog sudara i pogibije Rolanda i Krištofa - kaže izvor, piše Kurir.

Meštani u šoku

Meštani su ispričali da su videli policiju i Hitnu pomoć na mestu nesreće, ali da su lekari mogli samo da konstatuju smrt motociklista.

- Motori su bili potpuno smrskani. Priča se da je jedan od mladića vozio bez svetala, ali sada se svašta priča. U selu je trebalo da bude slavlje, pošto je u nedelju seoska slava, ali umesto toga zavijeni smo u crno - rekao je sagovornik.

VIDEO: Šta se desilo u sudaru automobila i motora u Petrovcu na Mlavi?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA