Penzioner usmrtio drugog penzionera kod Požege: Vozač (75) udario "golfom" pešaka (81) i ubio ga

Protiv njega će biti podneta krivična prijava

  • 11

Policija u Požegi podneće krivičnu prijavu protiv sedamdesetpetogodišnjeg muškarca koji je svojim automobilom udario 81-godišnjeg pešaka koji je preminuo od zadobijenih povreda, saopšteno je danas.

Fatalna Hrvatica sa ljubavnikom iz Srbije skovala plan da ubiju muža na spavanju: Čekali su da počne da hrče, a onda se u sobi pojavilo dete

Navodi se da će pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požegi, po nalogu nadležnog tužioca, podneti krivičnu prijavu protiv sedamdesetpetogodišnjeg muškarca zbog sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

On se tereti da je, upravljajući automobilom marke "golf" beogradskih registarskih oznaka, na putu Arilje - Ivanjica, juče oko 13.50, udario 81-godišnjeg pešaka, koji je od zadobijenih povreda preminuo.

Uviđaj je izvršio zamenik Osnovnog javnog tužioca u Požegi i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požegi.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    5. oktobar 2018 | 16:57

    Ja kad sam napunila 65 godins nisam htela ds produzim dozvolu.Svi su se cudili jer sam vozila cetrdeset godina i nisam imala ni jedan prekrsaj.Prodala sam auto jer covek mora da bude svestan da vise nema reflekse kakve je imao kao mlad a vid je slab.Svako mora da bude objektivan radi sebe i onoga drugoga.

  • Šofer

    5. oktobar 2018 | 14:37

    I mladi i stari vozači čine slične prekršaje i ubistva,stari zbog sposobnosti a mladi zhog pijanstva i droge,imam utisak da mladi više su bahati i neoprezni.

  • Miki

    5. oktobar 2018 | 15:49

    Kad se uzme prosek kladim se da vise saobracajnih nesreca naprave vozaci do 40 godina nego preko 40

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA