≫ 

Mladić popio benzin, polio se i zapalio: Užas u Čačku zbog otkaza?

Radiša je navodno popio manju količinu benzina, zatim se polio benzinom po telu i na kraju zapalio

  • 17

Radiša K. (20) zapalio se u Ulici Slavka Krupeža u Čačku oko 17.45 časova.

On je navodno pre pet dana dobio otkaz.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je Radiša popio manju količinu benzina, zatim se polio benzinom po telu i na kraju zapalio.

Mladić je to učinio ispred ulaza u lokalno pekarsko preduzeće u kom je do pre nekoliko dana radio. Prema rečima očevidaca, on je ispred ulaza popio određenu količinu benzina, a zatim je ušao u krug firme, seo na pločnik ispred ulaza u garderobu i polio se, dok je istovremeno u ruci držao upaljač, pišu Novosti.

Noći pune alkohola i krvi: Kako su kafane i klubovi postali mesto obračuna, u kojima su pucnjave i udarci redovna pojava?

Zapalio se roditeljima na oči Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

Policija je odmah pozvana i patrola je pokušala da ga zaustavi u nameri da se zapali. Za to vreme stigli su i mladićevi roditelji, koji su takođe radnici pekare. Oni su ga molili da ne pokušava tako nešto, ali on je upalio upaljač i zapalio se njima na oči.

Policajci i radnici na vreme su uspeli da PP aparatima ugase plamen na nesrećnom mladiću, kome je ukazana pomoć u bolnici. Radiša je životno ugrožen.

Prilikom intervencije i spasavanja ugroženog mladića, požrtvovani policajac Boris B. zadobio je opekotine ruku i lica. I njemu se ukazuje medicinska pomoć u bolnici.

Istraga je u toku i pravi razlgo incidenta će se znati nakon njenog završetka.

VIDEO: Snimak piromana koji je zapalio kladionicu u Žarkovu

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dex

    8. oktobar 2018 | 20:27

    Sramota je koliko nam dobro ide.

  • Istina

    8. oktobar 2018 | 20:47

    Nije lako ziveti u realnosti, a kazu da zivis u bajci. Tesko je. Nek Bog da da se decko oporavi. Hteo tako mlad da posteno zivi, nije mu data prilika, a mi u stvari zivimo u rijalitiju, ali smo bedno placeni, radimo na crno, dobijamo otkaze, tesko dolazimo do posla, ..., postenim preostaje samo da se oprobaju u krimonalu.

  • gaga

    8. oktobar 2018 | 20:37

    strasno.....svakog dana pljuste otkazi.nesto slicno se i na zeleznici ponovo sprema.nista ovo dobro nije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA