≫ 

Vozač ubica jurio 100 na sat pored škole u Vrbasu i bukvalno odneo ženu sa pešačkog (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Sličan slučaj ponavlja se dva dana na istom mestu

  • 27

Žena je preminula nakon što je na nju naleteo beli kombi na pešačkom prelazu, juče u 7.50 sati u Ulici Narodnog fronta u Vrbasu. Sličan slučaj ponovio se i danas. Samo dan kasnije, nedaleko od mesta tragedije oboren je još jedan pešak.

Oba incidenta dogodila su se ispred OŠ "Bratstvo jedinstvo" i Gimnazije "Žarko Zrenjanin". Čitaoci "Telegrafa" javili su se zabrinuti za svoju decu, naročito jer ni nakon tragedije vozači ne odustaju od punog gasa.

Telo u fazi raspadanja pronađeno kod Niške Banje: Strahuje se da je u pitanju baka Ljubica za kojom se traga već tri meseca

- Svedoci tragedije rekli su nam da je kombi vozio 100 na sat, a tu je inače brzina ograničena na 30! Gospođa je izašla iz prodavnice, a da je prošao 20 minuta ranije tada su đaci išli u škole... Tu su i osnovna škola i gimnazija, a divljaju kola. Zbog te dece, apelujemo na bolju regulaciju saobraćaja - kaže čitalac "Telegrafa".

Na video-snimku koji je dostavljen redakciji vidi se da je nesrećna žena stajala na pešakom prelazu, čekajući da pređe put. Mada je iscrtana zebra, niko nije stao da je propusti, pa je ona sačekala da se put raščisti. Kada se put sa leve strane ispraznio zakoračila je i već je prešla na drugu polovinu prelaza kada je na nju silovito naleteo beli kombi, koji se toliko brzo kretao da mu je bilo potrebno nekoliko metara da se zaustavi.

- Danas oko 15.20 sati oboren je pešak (82) na uglu Ive Lole Ribara i Narodnog fronta i on je sa povredama prevezen u bolnicu. Obaranje pešaka sa smrtnim ishodom dogodilo se juče u 7.50 sati u Ulici Narodnog fronta - potvrđeno nam je iz MUP-a.

(Milena Rodić/m.rodic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mama3

    13. oktobar 2018 | 23:11

    Kod nas pešacima ne staje niko!!!!! Koliko puta sam videla da ni policajci neće da stanu i propuste pešaka. Sramota. Mi smo generalno nekulturan narod.Čast izuzecima.

  • Bole

    13. oktobar 2018 | 21:46

    Bitno da policija po bulevarima sa 3 trake peca sa radarima a ispred škola, bolnica i crkava ih nema

  • Sale

    13. oktobar 2018 | 23:19

    Postavite lezece policajce ispred svake skole...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA