≫ 

Saobraćajac je rutinski zaustavio "mečku", a čim je pogledao u zadnje sedište, pozvao je pojačanje: Brutalni "pad" dilera iz Kragujevca (FOTO)

15 paketa bilo je skriveno ispod patosnica i u zadnjem braniku

  • 2
Saobraćajna policija, radar Foto: Marko Jovanović

Policija u Kragujevcu zaplenila je više od pet kilograma marihuane i uhapsili M.M. (33) i N.P. (58) iz Kragujevca, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je pronašla 5,4 kilograma marihuane; Foto: MUP RS

Policijski službenik prišao je automobilu, tražeći dokumenta uz pitanje "Da li imate nešto da prijavite?". Uhapšeni su "kao iz topa" odgovorili da nemaju ništa kod sebe.

Potom je policajac počeo da kruži oko kola, zagledajući sve fabričke otvore.

U jednom trenutku otvorio je zadnja vrata iza vozačevog sedišta i ugledao podignutu patosnicu. Kada je video da se nešto nalazi u dnu vozila, pozvao je pojačanje.

Policija je 5,4 kilograma maruhuane pronašla u automobilu "mercedes", u 15 paketa skrivenih ispod patosnica i u zadnjem braniku. Vozilom, zaustavljenom na periferiji Kragujevca, upravljao je N.P. a na mestu suvozača je bio M.M.

Droga je pronađena u "mercedesu"; Foto: MUP RS
Foto: MUP RS

Osumnjičenima je, po nalogu nadležnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Kragujevac je u poslednje vreme dospeo na loš glas. U ovom gradu svakodnevno se dešavaju pljačke, dilovanja i ubistva.

Brojne svađe i netrpeljivost među građanima, završavaju kobno, a ovo je jedan od slučajeva koji ukazuje da ovo više nije bezbedno mesto.

Opširnije o ovoj temi čitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA