≫ 

Stravično svedočenje robinje iz okoline Obrenovca: Terali su me da jedem izmet i silovali me metlom

Nesrećna žena saslušana je u nastavku istrage koja se vodi protiv njenih zlostavljača

  • 4

Jelena V. (28) iz Banata, koju su uhapšeni Mileva M. i njen nevenčani suprug Nenad P. skoro dve godine držali zatočenu u kući kod Obrenovca, potvrdila je pred tužiocem da je bila zlostavljana i silovana

- Držali su me vezanu, tukli, čupali nokte, terali da prosim i jedem izmet. Silovali su me metlom. U početku sam verovala da će me neko spasti, da će čuti moje krike, ali sam na kraju izgubila svaku nadu i molila se da što pre umrem. Tražila sam od njih da me ubiju, da mi skrate muke.

Ove navode iznela je na saslušanju u tužilaštvu Banaćanka Jelena V. (28), koja je pre dve nedelje spasena od zverskog mučenja i iz zatočeništva, u kome su je držali Mileva M. (27) i njen nevenčani suprug Nenad P. (35) u naselju Veliko Polje u okolini Obrenovca.

Bolovala od raka

Nesrećna žena saslušana je u nastavku istrage koja se vodi protiv njenih zlostavljača, a pred tužiocem je potvrdila sve navode krivične prijave koja je podneta protiv njih.

- Pobegla sam kod Mileve od svoje porodice, ne sluteći šta me tamo čeka. U početku je sve bilo u redu, a onda je počeo pakao. Tukli su me, vezivali lancem, silovali metlom i terali da prosim i jedem izmet. Jednom sam pokušala da pobegnem, ali su me zaustavili. Zapomagala sam, dozivala pomoć, verujući da će me neko spasti. Na kraju sam izgubila svaku nadu. Molila sam ih da me konačno ubiju, kako bi se sve završilo - ispričala je navodno Jelena V., čija je jeziva sudbina šokirala čitavu Srbiju.

Mileva M. iz Obrenovca Foto: Privatna arhiva

Nesrećna žena je potvrdila i da je pre nekoliko godina operisala karcinom na mozgu, kao i da je bila žrtva zlostavljanja sopstvene porodice i supružnika. Ona je takođe majka četvoro maloletne dece, koja žive na relaciji doma za nezbrinutu decu i hraniteljskih porodica.

Kraj agonije

Podsetimo, Jelena V. pronađena je pre dve nedelje kada je policija, po dojavi, upala u kuću nevenčanih supružnika Nenada P. i Mileve M. u naselju Veliko Polje. Nesrećna žena bila je u očajnom stanju, a prizor i priča o zlostavljanju kome je bila izložena šokirali su i najiskusnije policajce. Supružnici su nakon hapšenja sprovedeni na saslušanje u tužilaštvo, gde su se branili ćutanjem, nakon čega im je određen jednomesečni pritvor.

Istraga u toku

Slede veštačenja

U daljem toku istrage biće naloženo medicinsko i psihološko veštačenje povreda, odnosno psihičkog stanja Jelene V., kao i njenih mučitelja. Takođe bi trebalo da budu saslušani i svedoci, među njima i komšije Mileve M. i Nenada P. iz obrenovačkog naselja Veliko Polje.

VIDEO: Ovi ljudi su bili robovi u Vojvodini

(Telegraf.rs/ Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strava

    5. novembar 2018 | 09:04

    Dozivotna za ova dva idiota i objavite puno ime i prezime, slike..

  • Ja

    5. novembar 2018 | 11:40

    Treba im vratiti što puta gore I držati skot ove u nekoj tamnici

  • ana

    5. novembar 2018 | 14:37

    Hmmm, pobegla od porodice kod ovo dvoje,ima 4 dece, bolesna, deca joj u domu za nezbrinutu decu. Malo cudna prica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA