Samoubistvo na Sarajevskom mostu u Grdelici: Devojka (19) skočila pod točkove kamiona

Niko ne može ni da nasluti razloge zbog kojih bi ona odlučila da sebi oduzme život

  • 4

Devetnaestogodišnja devojka iz Grdelice izgubila je život pod točkovima kamiona na Sarajevskom mostu, na auto-putu na ulazu u Grdeličku klisuru, pišu Novosti.

Tragedija se dogodila u subotu nešto posle pet časova, a sve nezvanične informacije govore o tome da je nesrećna devojka izvršila samoubistvo bacivši se pred kamion kojim je upravljao vozač iz Grčke.

DEVOJKA NAVODNO I RANIJE POKUŠAVALA DA SE UBIJE

Meštani Grdelice kažu da je reč o devojci koja je navodno i ranije pokušavala samoubistvo. Kraće vreme, nakon razvoda roditelja, provela je kod majke u Alibunaru čija je porodica izbegla iz Hrvatske. Onda se pred upis u srednju školu vratila u Grdelicu gde je živela sa ocem, mlađom sestrom i bakom.

Grdeličani je opisuju kao mirno, povučeno i lepo vaspitano dete.

Niko ne može ni da nasluti razloge zbog kojih bi ova devojka odlučila da sebi oduzme život, ali dobro upućeni izvori iz istrage svedoče o povremenim fazama njenog neraspoloženja i povučenosti u sebe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dana

    11. novembar 2018 | 13:17

    Tuga još jedan mladi život ode

  • Zvezdan

    11. novembar 2018 | 13:46

    Nema sumnje da je i razvod roditelja uticao nanju. Možemo da samo upitamo, koliko su roditelji sebični. Vode računa samo o sebi i svojim hirovima, ne misleći na decu i njihovim osećanjima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA