≫ 

Užas kod Šapca: Lovci zapucali, metak pogodio bebu. Jedan mladić (25) priveden

Protiv 25-godišnjeg lovca će biti podneta prijava za izazivanje opšte opasnosti

  • 8

Jednogodišnja devojčica A. G. lakše je povređena u ataru sela Rumska kod Šapca kada je kroz prozor kuće u kojoj je bila uletela čaura i pogodila je u nogu. Devojčicine povrede nisu bile ozbiljne i nije prevezena u bolnicu.

Lovci su na nekih 150 metara od kuće pucali, kada je deo metka jednog lovaca uleteo u kuću u kojoj je bila devojčica. Devojčica je povređena kada je 25-godišnji lovac S.M. pucao iz puške, pokazuju prvi rezultati istrage.

Rasuta sačma je kroz otvoren prozor uletela u kuću i okrznula dete u nogu, srećom, devojčica je dobro.

Policija je privela nesmotrenog lovca, po nalogu tuzilastva i, kako saznajemo, protiv njega će biti podneta prijava za izazivanje opšte opasnosti.

Istraga je u toku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dekky

    11. novembar 2018 | 16:31

    Ljudi kako bi ga ja strpao u zatvor na 20god... za primer... i uzas mi je sama pomisao da pucaju na neduzne zivotinje... a i neretko povredjuju i ljude...iskorenio bi to

  • Zemljoradnik

    11. novembar 2018 | 17:19

    Svaki vlasnik poseda ima pravo kao vlasnik istog na koji drzavi placa porez na ulazima u svoj posed postaviti table upozerenja kojima zabranjuje ulazak lovcima i lov u svom posedu. 1000 puta su mi pravili stetu obarajuci ograde na pasnjacima nakon toga stoka izadje i napravi komsijama stetu, gazili useve i baste i sl. sve dok nisam ovo uradio i resio se toga po preporuci mog pravnika.

  • Zoran Veteran

    11. novembar 2018 | 16:30

    Zakon dozvoljava minimum 200m od naseljenog mesta smatra se dozvoljeno za lov, ali u lovu imate nove lovce sa novijim puskama recimo petometka i ovi mladi pucaju i u pravcu naseljenih mesta da bi oborili divljač, zato povećati udaljenost na 500 metara a gospodin lovac koji je ovo uradio uzeti mu lovacku kartu i krivična prijava protiv opšte bezbednosti u lovu,video sam mladi kako se ophode prema oružju to je haos..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA