≫ 

Manijak (25) iz Požarevca pretio žrtvi da će napasti nju i njenu ćerku, da će joj zapaliti kuću ako ne bude u vezi sa njim, pa joj tražio pare

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu

  • 5

Pripadnici policije u Požarevcu uhapsili su M.S. (25) zbog sumnje da je ženi koju je upoznao preko Fejsbuka pretio da će da napadne nju i njenu maloletnu ćerku, da će joj zapaliti kuću i vozilo ukoliko ne bude sa njim u vezi.

Osumnjičeni je ženi slao sms poruke od avgusta ove godine, a sumnja se i da joj je tražio 100 evra kako bi prestao da je uznemirava. 

Sumnja se da je M.S. na sličan način uznemiravao još dve žene, koje je takođe upoznao preko Fejsbuka.

Policija je od osumnjičenog, prilikom pretresa, oduzela dva mobilna telefona i dve sim kartice, za koje se sumnja da je koristio prilikom izvršenja krivičnih dela.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu.

VIDEO: Tri dana neprestane akcije srpskih policajaca: Kako su hapsili dilere i pljačkaše banki, zaplenili gomilu oružja i droge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    18. novembar 2018 | 17:58

    Zalosno je da oni koji su dobili glas naroda nemaju osecaja da je na snazi crveni metero signal, nailazi kosava kompletnih idiota,Da se niko ama bas niko ne oglasi i da odgovore na sve ove pojave koje se desavaju u drustvu,nema ni akademije nauka gde imaju apsolutno pravo glasa ,ali svi su se otudjili i nikog vise nije briga sve dokle njih nesto ne dotakne takvo ili slicno

  • PO

    18. novembar 2018 | 18:04

    Žrtva već dugo poznaje manijaka ali tek sada se odlučila da ga prijavi,u početku je verovatno sve dobro išlo ali kasnije se isklomplikovalo,neka istraga ispita njihove odnose.

  • Anka

    18. novembar 2018 | 18:34

    Mora da se pazi sa kim imas kontakt preko fejsa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA