≫ 

Roditelji žene ubijene u Borči nemi od bola, komšije kažu da je tragedija mogla da se nasluti! "Godinama je dobijala batine, bio je patološki ljubomoran"

Porodica ubijene žene u četvrtak nije bila u stanju bilo šta da kaže o tragediji koja ih je zadesila

  • 0

Policija intenzivno traga za Bekimom Danovićem (43), osumnjičenim da je preksinoć u Borči, sa više uboda nožem, usmrtio suprugu Azru Danović (43), a zatim je “pežoom 307” pobegao sa mesta zločina.

Ubistvo nesrećne žene dogodilo se u Ulici borčanskih žrtava, pedesetak metara od kuće u kojoj žive Azrini roditelji. Prema prvim informacijama, Bekim je pratio suprugu, istrčao iz automobila, prišao joj i bez reči nasrnuo na nju nožem. Onda je, kako se sumnja, započeo svoj krvavi pir, ubadajući nesrećnu ženu nožem gde god je stigao.

PORODICA NEMA OD BOLA

Porodica ubijene žene u četvrtak nije bila u stanju bilo šta da kaže o tragediji koja ih je zadesila. U kuću Azrinih roditelja, neprekidno su pristizali rođaci, prijatelji, komšije, da izjave saučešće i ponude pomoć.

Foto: Facebook/Bekim Danovic

- Nema više šta da se ispriča i kaže. Velika nas je tragedija zadesila, niko nije slutio da do ovako nečega može da dođe. Ne znamo šta i kako dalje bez Azre, ni mi roditelji, ni njena deca - rekla  je uplakana Azrina majka.

TRAGEDIJA JE MOGLA DA SE NASLUTI

- Azra i Bekim su dugo u braku, ali on ju je godinama maltretirao i tukao, jer je bio patološki ljubomoran. Čula sam da je govorila da mora da ga trpi dok deca ne odrastu i završe školu, a onda će videti šta i kako dalje - ispričala je u četvrtak poznanica žrtve za"Večernje novosti".

Prema rečima sagovornice, Azra je, nakon što joj je sin napunio 20, a ćerka 19 godina, odlučila da se razvede.

Foto: A. Nalbantjan

- Živeli su sa decom u Kotežu. Kada je Bekimu saopštila da želi razvod, poludeo je, ali se kasnije primirio. Azra se, u međuvremenu, preselila i sa decom prešla da živi u Borči, nekoliko ulica dalje od roditelja.

Oni su joj nudili da dođe kod njih, ali ona je to uporno odbijala, ne želeći da smeta. Činilo se da je sve u redu. Išla je na posao u vrtić, gde je radila kao pomoćna kuvarica, vraćala se kući, posvećivala deci i jedini odlazak bio je do roditelja - priča komšinica.

PRE DVA MESECA DOŠLO DO PONOVNE SVAĐE

- Trebalo je da se nađu u sudu, da se sporazumno razvedu, jer je takav bio dogovor. Međutim, Bekim se nije pojavio i počeo je da pravi probleme Azri, ali i njenoj porodici. Nadala se da će se sve rešiti i nije ga prijavila policiji, kao ni njeni roditelji. Bolje da jesu, možda bi Azra danas bila živa.

Foto: Facebook/Bekim Danovic

Komšije hvale Azru, porodicu, decu. Ne i Bekima.

- Nijedna kazna nije dovoljna za njega, kad je deci mogao da ubije majku. Samo da ga uhapse.

Ispred kuće roditelja stradale Azre u četvrtak su bila parkirana policijska patrolna kola. Kako je rečeno, su tu da motre na okolinu, ali i radi bezbednosti Azrine porodice.

Pogledajte video kako da se žena odbrani od naslinika:

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA