Gosti pretukli menadžera noćnog kluba u Kragujevcu jer je rekao da je fajront: Gušio sam se u krvi, udarali su me stolicama i pivskim flašama

Huligani su išamarali i konobaricu, a zatim polomili kasu

  • 11

Kriminalna grupa iz naselja Aerodrom u Kragujevcu prebila je menadžera noćnog kluba "Dva goluba" D. A. (44). Prema njegovim rečima, grupa od sedam-osam huligana došla je u noćni folk klub, naručivala muziku, maltretirala goste.

- Kada sam im oko pet sati ujutru rekao da je fajront da klub do tada ima radno vreme, udarili su me flašom i napali. Onesvestio sam se od udaraca a tukli su me stolicama, pivskim flašama, nogama rukama. Nos mi je polomljen imam složenu operaciju u utorak. Glava mi je skroz isečena, imam desetak kopči, dobro je da se nisam ugušio u krvi. Ceo lokal je bio krvav, sav je demoliran - rekao je D. A. za "Kurir".

Huligani su išamarali i konobaricu, a zatim polomili kasu. Policija ima imena napadača i za napad se sumnjiče N. J, A. J. i još nekoliko njih. I svedoci događaja su prijavili napadače koji nisu uhapšeni.

Prema izvoru iz policije ova kriminalna grupa je suprotstavljena ekipi iz "Volpea" a sumnjiči se takođe sa pucnjave, poslove sa drogom, reketiranja, zelenašenje.

Ovim slučajem nastavljena je serija terora kriminalnih grupa građana Kragujevca koja je posle kulminirala brutalnim kasapljenjem boksera Jovice Lešnjaka (24).

U poslednjih šest meseci u Kragujevcu i Aranđelovcu dve tinejdžerke su se predozirale ekstazijem, bivša glumica pronađena je mrtva, dok je ubijen MMA borac Radoš Joksimović (27).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA