≫ 

Velika tragedija kod Šapca: Izašao sa svadbe da kupi cigarete, ispred restorana ubilo ga vozilo

Slavio rođakovu ženidbu, ali se veselje završilo kobno

  • 6

Pogibija gosta prekinula je svadbeno veselje u Pocerskom Pričinoviću kod Šapca, kada je Ž.J. (41) podleteo pod automobil i na mestu ostao mrtav. Gost je, navodno, pretrčavao vrlo frekventnu saobraćajnicu, kada ga je pokosio beli "reno".

Prema rečima očevidaca, Ž.J. je sa svadbe izašao samo kako bi kupio cigarete u objektu preko puta restorana gde se održavalo veselje. Da li je bio u alkoholisanom stanju utvrdiće istraga, a hitna pomoć koja je brzo stigla mogla je samo da konstatuje smrt nesrećnog čoveka.

- Poginuli je mladoženjin rođak i svi su užasnuti događajem - posvedočio je jedan od meštana, koji se zatekao u prolazu dok je uviđaj trajao.

- Policija je uhapsila vozača auta, a već na prvi pogled moglo bi se zaključiti da je "reno" išao malo brže jer je prilično oštećen.

Na mračnom putu, ako se uzme u obzir i slaba kiša koja je gotovo čitav dan padala u Šapcu, vozač koji se, eventualno ne bi pridržavao ograničenja brzine, ne bi imao šanse da se zaustavi, kažu meštani. Ali dodaju i da je u ovo doba dana, posebno nedeljom,pešaka mnogo manje, pa svakome može da popusti pažnja.

Uviđaj na licu mesta obavio je Osnovni javni tužilac, a iz šabačke policije kažu da će narednih dana moći da saopšte više detalja ovo ovog nesrećnog događaja.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lucifer 1

    25. novembar 2018 | 21:28

    Sigurno je pokojnik bio pod uticajem alkohola i nije ni primetio vozilo ,oprez je bitna za oba učesnika.

  • Sljivovitza_ljuta

    25. novembar 2018 | 21:24

    Pusenje ubija.

  • Pricate a neznate

    26. novembar 2018 | 09:03

    Niti je pusio niti pio, bila na svadbi licno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA