≫ 

Zvali lekare jer je muškarcu pozlilo, rekli da se bori za život: Kada je Hitna stigla u Mrčajevce, videli su da je reč o stravičnom zločinu

Nakon prijave, na lice mesta izašla je policija, a nadlženi tužilac odmah je naložio obdukciju, kojom je utvrđeno da se radi o ubistvu

  • 1

J.S. (69) iz Mrčajevaca pronađen je u subotu uveče mrtav u svojoj kući, sa teškim povredama glave nanetim tupim predmetom. Najverovatnije se radi o izvršenju krivičnog dela "teško ubistvo" od strane za sada nepoznatog lica.

Iz Policijske uprave Čačak potvrđen je pronalazak beživotnog tela muškarca u Mrčajevcima.

- Radi se na utvrđivanju svih okolnosti koje su dovele do smrtnog ishoda - rekla je za agenciju RINA portparol PU Čačak Vesna Ristanović.

Na lice mesta izašao je zamenik Osnovnog Javnog tužioca Marijana Đondrić-Tomašević. Policija i tužilaštvo intenzivno rade na slučaju.

Inače, porodica preminulog je pozvala službu Hitne pomoći uz objašnjenje da je J. S. pozlilo.

Međutim, kada su lekari stigli na adresu mogli su samo da konstatuju smrt, a pregledavši preminulog utvrdili su sumnjive povrede na telu, nakon čega su odmah kontaktirali policiju.

Nakon prijave, na lice mesta izašla je policija, a nadlženi tužilac odmah je naložio obdukciju, kojom je utvrđeno da se radi o ubistvu.

Nezvanične informacije iz istrage pokazuju da je J. S. nekoliko puta udaren tvrdim predmetom po glavi, od čega je nastupila smrt.

Još uvek se prikupljaju dokazi koji bi mogli da ukažu na okolnosti koje su dovele do ovog događaja, kao i do toga ko bi mogao da bude izvršilac.

VIDEO: Ubijen muškarac u Kolubarskoj ulici na Dušanovcu

(Telegraf.rs/Agencija RINA)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA