≫ 

Miloš se izboden teturao po hodniku, a ubica je nakon zločina bacio nož i otišao da se preda: Otkriven mogući motiv ubistva u Šapcu

Njegovo telo je poslato na obdukciju, a Todoroviću je određen pritvor

  • 3

Dragomir Todorović (68) iz Gornje Vranjske oko pola osam ubio je kuhinjskim nožem Miloša Bogojevića (52) u njegovom stanu u Ulici vojvode Mišića 77, u mirnom kraju Šapca.

Prema našim prvim saznanjima iz istrage, motiv jutrošnjeg ubistva u Šapcu je zelenašenje.

Nakon što je Bogojević otvorio vrata svog stana u potkrovlju, počela je svađa između njega i Todorovićem, a onda mu je Dragomir zadao više udaraca po telu. Potom je izašao iz zgrade, bacio nož na parking i uputio se u policijsku stanicu da se preda.

- Nije se čula svađa, a za tragediju smo saznali tek kada su se začule sirene policijskih automobila u blizini zgrade. Policajci su Bogojevića pronašli mrtvog u hodniku. On se u našu zgradu doselio pre otprilike godinu dana, bio je veoma krupan, viđali smo ga, ali ne znamo čime se bavi i nikakvih postupcima nije skretao pažnju na sebe - navode komšije ubijenog Bogojevića.

Teško ranjen Bogojević se verovatno teturao po stepeništu sa namerom da potraži pomoć. Niko od komšija nije čuo njegovo zapomaganje, a policajci su ga, kada su došli na mesto nesreće, zatekli mrtvog u lokvi krvi.

Mesto zločina; Foto: Telegraf

Njegovo telo je poslato na obdukciju, a Todoroviću je određen pritvor.

Dragomir Todorović je do propasti preduzeća "7. juli" radio kao vozač autobusa, a u poslednje vreme je za jednu privatnu firmu vozio autobuske ture do Beča.

Nije poznato koliko je novca dugovao Bogojeviću, ali mu je, očigledno, prekipelo posle čestih opomena i pritisaka poslednjih dana da vrati novac koji je pozajmio. Ubijeni Bogojević ima policijski dosije.

(D. G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ili dža ili bu

    28. novembar 2018 | 16:24

    Počelo je ...

  • Suncanica

    29. novembar 2018 | 16:38

    Kada se pozajmljuje sve se obecava,potpisuje.Sve ce biti,sve moze.A najlakse je ubiti pa se tako resiti duga.Sada na dozivotnu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA