Miloš iz Šapca likvidiran zbog zelenašenja? Ubijeni je kobnog jutra pozvao dužnika, u stanu se čula žučna svađa, a potom i krici (FOTO)

Dragomir Todorović se tereti za teško ubistvo

  • 15
Nož, pare, dinari, novčanik

Foto: Telegraf, A. Nalbantjan

Dragomir Todorović (68) iz Gornje Vranjske osumnjičen je da je juče ujutru nožem ubio poznanika Miloša Bogojevića (52) u njegovom stanu u Šapcu.

Prema prvim rezultatima iz istrage, ubijeni Miloš je terao Dragomira da mu vrati neki novčani dug uz zelenašku kamatu i pretio mu je, a ovom je pao mrak na oči i, navodno ga izbo. Nakon krvavog pira Dragomir je pozvao policiju i predao se.

Izvor iz istrage kaže da se stravično ubistvo dogodilo oko 7.30 ujutru u Miloševom stanu u potkrovlju jedne stambene zgrade u Ulici Vojvode Mišića.

- Dragomir je, navodno, dugovao neki novac Milošu koji je po Šapcu poznat po tome što daje novčane pozajmice uz zelenašku kamatu. Miloš je pritiskao Dragomira da mu vrati dug, pa ga je kobnog jutra nekoliko puta pozivao telefonom. Ovom je, po svemu sudeći, prekipelo, pa je uzeo nož, otišao kod Miloša i presudio mu - navodi izvor Informera.

Osumnjičeni se mirno predao policiji, priznao zločin i pokazao im mesto u blizini zgrade gde je odbacio nož kojim je ubio Miloša. Komšije kažu da je ubijeni pre godinu dana kupio stan u njihovoj zgradi i da je živeo sam.

Mesto gde je ubijen Bogojević; Foto: Telegraf

- Tog jutra se iz njegovog stana najpre čula svađa, a potom krici i zapomaganje. Sve je kratko trajalo. Nedugo posle čule su se sirene Hitne pomoći i policije. Posle sam saznao da je komšija ubijen nožem. Ne znam čime se tačno bavio Miloš, ali priča se da je pozajmljivao novac na kamatu - ispričao je komšija ubijenog.

Vladimir P., trener u Sportskom centru koji se nalazi u prizemlju ovde zgrade, kaže da je samo površno poznavao Bogojevića.

- Bio je zainteresovan da trenira u našem klubu. Pre nekoliko dana mi je u prolazu rekao da bi počeo sa vežbanjem od decembra - navodi Vladimir za Informer.

POVREMENO PREVOZIO PUTNIKE U BEČ

Meštani su u šoku zbog saznanja da je Todorović nožem ubio Bogojevića. Kažu da Dragomir nikada nije bio problematičan, da ga znaju kao mirnog čoveka, koji je skromno živeo u porodičnoj kući sa suprugom, sinom i snajom.

Dragomir je navodno pokojnom Milošu bio dužan; Foto: Pixabay/janeb13

- On je radio u jednoj šabačkoj firmi, ali je trenutno u penziji. Povremeno je kombijem prevozio putnike za jednog privatnika na relaciji Šabac - Beč. Čuli smo da ima neki problem sa tim Bogojevićem koji mu je nekoliko puta pretio. Dragomir ga je zbog toga i prijavio policiji i eto šta se desilo na kraju. Užas... - ispričao je šokirani meštanin Infomeru.

Dragomiru Todoroviću je, po nalogu tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati, a tereti se za teško ubistvo. On će u zakonskom roku biti izveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Šapcu.

UBIJENI MILOŠ BIOU ZATOVRU

Miloš Bogojević je dobro poznat šabačkoj policiji. Hapšen je više puta zbog različitih krivičnih dela, a odslužio je zatvorsku kaznu zbog navodne preprodaje droge. U Šapcu je slovio za "žestokog momka".

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Horus

    29. novembar 2018 | 11:35

    Interesantna je policija. Prijavis zelenasa i oni nista. Prijavis pretnju zbog zelenasenja i oni nista. E kad to "resis" sam, onda si ubica. Vrh cele price je kad prijave tuziocu zelenasa i njegove pretnje, on odbaci prijavu. Kad tuzioci pravdaju kriminal, sta dalje ocekujete?!

  • Vesna Sabac

    29. novembar 2018 | 10:55

    Sabac a i ostali gradovi su prepuni zelenasa koji pozajme novac i onda pocnu da piju krv duznicima .Ne shvatam ni ljude koji uzimaju od ovakvih iako znaju da nemogu da vrate ni kamatu . Ako ovo uskoro ne bude izregulisano zakonom bice jos ovakvih ubistava.Jos ne mogu da razumem kako neko zivi od zanimanja zestoki momak, starleta modni bloger navijac ...Nazovimo to jednom pravim imenom.

  • Hah

    29. novembar 2018 | 10:48

    Jako zestok ubio ga deda od 70 godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA