≫ 

Javila nam se majka čiju je ćerku napastvovao manijak u Kragujevcu: Pokušavao je da je poljubi i odvuče u stan. Sutradan se vratio da završi započeto

Samo čudom devojčica se otrgla, navela je majka

  • 10

Kragujevačka policija je uhapsila S. K. (53) iz Kragujevca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad 13-godišnjom devojčicom.

Sumnja se da je on 4. decembra, u večernjim satima, devojčicu (13) iz Kragujevca na ulici dodirivao po telu, ponudio joj da odu u njegov stan i pokušao da je poljubi, nakon čega je ona pobegla.

Redakciji Telegrafa obratila se žena koja tvrdi da je majka devojčice i opisala kako se događaj odvio:

- Matori predator je hteo da otme moju ćerku koja se čudom otrgla iz njegovih ruku. Čvrsto ju je držao za ruke pritom pokušavši da je poljubi i odvede u svoj stan - navela je ona, zabrinuta i da će se on ubrzo ponovo naći na ulici jer mu je ovo prvi takav prekršaj.

- Uhapšen je tek sutradan uveče kada se vratio po moje dete da završi započeto. Srećom, već smo prvi događaj prijavili policiji, pa su ga policajci u civilu uhvatili sutradan kada je ponovo došao po moje dete blizu njene škole - tvrdi ona.

S.K. je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu će biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Video: Odbranila se od silovatelja tako što ga je složila na zemlju

(M. Ro.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brana

    6. decembar 2018 | 23:38

    Pa tata zasto si ga prijavio policiji!?Pa imas automobil sa gepekom,mogao si sam da nadzires cerku i da sacekas idiota a onda pakovanje i u sumu....

  • Dusan

    6. decembar 2018 | 23:52

    @brana Javljaju se pedofili u vidu minusa. Od mene veeeliki plus. Nisu oni ludi, samo se nicega i nikoga ne plase.

  • amer

    7. decembar 2018 | 01:35

    Smrtna kazna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA