≫ 

Uhapšeno 10 dilera širom Srbije: Pronađeno skoro 17 kg marihuane i 400 tableta ekstazija (VIDEO)

Oduzeto je 16,7 kilograma marihuane, 356 tableta ekstazija i manja količina amfetamina

  • 0

Policija je u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u više odvojenih akcija u cilju suzbijanja trgovine narkotika uhapsila 10 osoba, dok su protiv još pet podnete krivične prijave u redovnom postupku.

Oduzeto je 16,7 kilograma marihuane, 356 tableta ekstazija i manja količina amfetamina.

Policija u Užicu uhapsila je M. Č. (60) iz Sevojna kod kog su prilikom pretresom stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi pronašli 15,6 kilograma marihuane.

Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, uhapsili su L. G. (22) jer je policija pretresajući stan pronašla oko 350 grama "skanka".

U okviru iste akcije, uhapšen je B. L. (45) kod kog je pronađeno 343 tableta ekstazija, dok je dvadesetsedmogodišnji Pančevac N. S. priveden kada je u proveri njegovog stana policija našla oko 100 grama marihuane i 55 grama amfetamina.

Jedva punoletnog građanina Sombora, G. D. policija je uhapsila zbog sumnje da je proizvodio i prodavao opojne droge.

Policija u Beogradu je uhapsila rumunskog državljanina S. I. M. (27) jer je kod njega je pronađeno šest paketića marihuane.

U Boru je takođe uhapšen muškarac N.S. (35) koji je osim droge, posedovao gasni pištolj, kao i ručno pravljen samostrel.

Snimak hapšenja pogledajte na početku teksta. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA