Mladić sa misterioznim ranama ušetao u Hitnu pomoć: Krvario je iz glave, na nogama imao rupe od metaka

Lekari su bili potpuno zbunjeni

  • 4
Urgentni centar, silueta, mistični čovek Foto: Marko Todorović, Pixabay

Misteriozni mladić zbunio je danas radnike Hitne pomoći, kada njegovim povredama nisu mogli da utvrde uzrok, ali ni posledicu.

Kako saznaje Telegraf, Dragana Z. je, prekrivenog krvlju, na beogradskim ulicama pronašla policija i pozvala Hitnu pomoć. Mladić je krvario iz rane na glavi, ali uporno je  tvrdio da je ta povreda nebitna i da je upucan u obe noge.

Kada su ga tehničari svukli, nisu znali šta da kažu. Na nogama ovog momka zjapile su tri rupe, ali iz njih nije tekla krv. Rane su bile prostrelne, no nije delovalo kao da ih je naneo pravi metak.

On je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar, gde su mu lekario utvrdili teške telesne povrede, ali nije životno ugrožen. 

Dragan Z.  poreklo svojih misterioznih rana, nije želeo da objasni medicinarima, ali sudeći po njima, on je verovatno pretučen i u njega je pucano.

U toku je intenzivan policijski rad na rasvetljavanju ovog slučaja i identifikaciji osobe koja je pretukla i pucala u Dragana Z.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anka

    15. decembar 2018 | 14:53

    Da nije u pitanju kriminal???dok mladic ne zeli da prica o povredama

  • Zak

    15. decembar 2018 | 15:14

    Mnogim nasim decacima izgleda zivot ne znaci nista.

  • Nody

    15. decembar 2018 | 16:39

    Da nisu svete rane stigme?? Da nije Hristos dosao na zemlju i pravo u Nebesku Srbiju??? Klanjajte se robovi ranama koje ne krvare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA