"Polazi sa mnom ili ću te upucati": Nasilnik upao u kuću bivše žene i prestravio sina (10)

Kada je uplašeno dete ispričalo baki šta se dogodilo, ona je pozvala policiju

  • 6

Policija u Bogatiću je uhapsila S. M. (41) iz Crne Bare zbog nasilja u porodici.

On je juče upao u kuću bivše supruge K. M. u Glušcima sa namerom da svog desetogodišnjeg sina povede sa sobom.

Osmatrajući kuću on je primetio da je baka N. K., sa kojom dečak živi, otišla do obližnje pekare i iskoristio trenutak kada je dečak ostao sam.

Dečak nije želeo da pođe sa ocem, što je njega razljutilo. Urlao je, a u jednom trenutku i nasrnuo na rođenog sina da bi mu oduzeo mobilni telefon.

U napadu nekontrolisanog besa i pod dejstvom alkohola odgurnuo je dečaka, koji je pao i lakše se povredio. Odlazeći otac je zapretio je sinu da će ga "upucati pištoljem ukoliko se pomeri iz kuće".

Uplakan i uznemiren dečak je nešto kasnije baki ispričao šta se dogodilo. Ona je pozvala policiju, koja je nasilnika uhapsila juče tokom popodneva.

Izvor "Telegrafa" navodi da se S. M., koji je inače visok i krupan čovek, zabarikadirao u kući. Kada su se policajci pojavili u dvorištu odbio je da otvori vrata i dobrovoljno se preda, ali je savladan i sa lisicama na rukama priveden u policijsku stanicu u Bogatiću.

Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu zbog nasilja u porodici biće priveden Tužilaštvu u Šapcu.

S.M. je, navodi izvor iz istrage, pre dve godine privođen zbog nasilja u porodici. Tada je fizički maltretirao K. M., sa kojom je živeo. Žena ga je napustila i sa sobom povela dete, o kojem sada brine njena majka, a ona se zaposlila u inostranstvu.

(Telegraf.rs/D. G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biljka

    20. decembar 2018 | 15:36

    Pa ni majka nije bolja, cim je ostavila desetogodisnje dete kod babe i otisla u inostranstvo. Zar nije i njega mogla da povede

  • Andreja

    20. decembar 2018 | 16:24

    Ne mozes da sudis o nekome koga ne znas, i nisi bila nikad u toj situaciji. Ta ista majka je se borila 20god. sa tim nasilnikom da bi nas sklonila od njega. Prema tome cisti svoje dvoriste, ne tudje. Ja sam cerka njena, ja najbolje znam. Sklonila je i mene,sklonice i njega.

  • Andreja

    20. decembar 2018 | 16:28

    Nemoj cistiti tudje dvoriste, vec svoje. Ja sam cerka, nemoj da sudis, prvo se raspitaj,pa komentarisi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA