≫ 

Strašno porodično nasilje u Beogradu: Sinu (12) gurnuo čarapu u usta, vezao ga i ošišao, pa mu glavu gurnuo u kantu. Onda je počelo iživljavanje nad suprugom

Radovan Č. (48), odranije poznat policijskim i sudskim organima, više puta maltretirao suprugu, pa nasrnuo i na dvanaestogodišnjeg dečaka

  • 17

Beograđanin Radovan Č. (48) uhapšen je zbog sumnje da je maltretirao suprugu i sina (12). On je u petak saslušan u Drugom osnovnom tužilaštvu koje je tražilo određivanje pritvora, kako boravkom na slobodi, ne bi ponovio krivično delo.

Osumnjičeni za nasilje u porodici, Radovan Č. navodno je odranije poznat policijskim i sudskim organima, prema prvim nezvaničnim informacijama iz istrage. On se se nedavno u Srbiju vratio iz inostranstva, gde je izdržavao zatvorsku kaznu. Kako se sumnja, od 10. do 18. decembra, više puta je nasrtao na suprugu.

- Maltretirao ju je tako što ju je izbacivao iz kuće na "minusu", a onda je vraćao nazad, stavljao da sedne na stolicu i psihički zlostavljao i pretio. Da zlo bude veće, navodno je fizički nasrnuo i na dvanaestogodišnjeg sina. Najpre je, kako se sumnja, vezao dečaka, a kada je dete počelo da se otima i viče u pomoć, Radovan Č. mu je navodno gurnuo čarapu u usta i stavio kesu na glavu. Nakon toga, dečakovu glavu je gurnuo u kantu i na kraju ga - ošišao - kaže izvor blizak istrazi.

Radovana Č. policija je uhapsila po nalogu nadležnog tužilaštva, a nakon prijave koja je pristigla iz Instituta za mentalno zdravlje, gde je povređenom dečaku, bila ukazana lekarska pomoć.

VIDEO: Tinejdžer se iživljava nad drugom u Domu, a učenici navijaju

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pfk

    28. decembar 2018 | 23:31

    Jel taj psihopata jos na slobodi?Ako ima boga i pravde da zavrsi u zatvoru pa da njega tamo nauce pameti i rade mu sve to sto je on radio jadnom detetu i jadnoj zeni.Koliko ih ima vise?

  • Mrmot

    28. decembar 2018 | 23:42

    Od ranije poznat policiji!!! Sta radi na slobodi??? U zatvor i ne pustati ga

  • N N

    28. decembar 2018 | 22:44

    Ne pustati iz zatvora posto moze ugroziti zuvot deteta i supruge.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA