≫ 

Preminula porodilja iz stravičnog udesa kod Kruševca: Imala je samo 25 godina, u toku je borba za život njene bebe

Ceo dan trajala je borba lekara da se spasi život mladoj putnici

  • 42

Mlada porodilja Jovana Milenković (25),teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se u četvrtak ujutro dogodila na Čokotinom brdu kod Kruševca, preminula je u petak ujutru kruševačkoj bolnici, nezvanično je potvrđeno "Novostima".

Kako se navodi, njena beba, koja je juče nakon nesreće rođena carskim rezom, još je u teškom stanju. Dečak se nalazi u kragujevačkom Kliničkom centru i nakon reanimacije priključen je na aparate za disanje i njegovo zdravstveno stanje je i dalje nestabilno.

Beba se nalazi na odeljenju neonatoligije i pod stalnim je nadzorom specijalista, koji primenjuju sve mere intenzivnog lečenja.

Jovana i Stefan; Foto: Facebook

Stanje pacijentkinje koja je primljena u devetom mesecu trudnoće bilo je izuzetno teško od samog početka lečenja koje je otpočelo pre 24 sata.

Ceo dan trajala je borba lekara da se spasi život mladoj putnici koja je bila na zadnjem sedištu "fijata",koji se direktno sudario sa autobusom “Jugoprevoz” Kruševac na putu Kruševa-Kaonik.

Za volanom je bio njen suprug, Stefan Ilić (26), koji je poginuo na licu mesta, a do nje sestra, Teodora Milenković (20), još uvek na lečenju u bolnici, kao i otac, Saša Milenković lakše povređen u udesu.

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Covek

    11. januar 2019 | 09:31

    Gospode,primi u svoj zagrljaj duse njihove! I spasi, Blagi,dete njihovo!

  • plavi safir

    11. januar 2019 | 09:27

    Tuga do neba! Strašno kako jedan trenutak može da promeni sve, svima njima u životu. Do pre neki dan su se radovali što će postati roditelji, deda, tetka, a sada ništa više od toga... Samo tuga i bol. Saučešće ovim ljudima koji se nikada više neće oporaviti od ovog gubitka. 😭😭

  • Piroćanac

    11. januar 2019 | 11:11

    Malopre sa prošao autoputem prema Nišu, dok ja po ovom haosu od vreme i puta koji nije očišćen vozim 60 pretekao me je autobus koji je sigurno išao 100,po zaleđenom putu, pa kad će taj da ukoči blagovremeno ako nešto nedaj bože iskrsne, kad sakupi 2-3 automobila e tad....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA