≫ 

U cik zore inspektori u pratnji specijalaca privode muškarca, a za njim i plavušu: Telegraf došao do fotografija jednog od današnjih hapšenja najvećih kriminalaca (FOTO)

Među privednima se nalaze osobe koje su poznate po kriminalnoj prošlosti

  • 2

U velikoj akciji policije u borbi protiv kriminala u Srbiji uhapšeno je nekoliko desetina osoba, a Telegraf je došao do fotografija jednog od tih hapšenja.

Na fotografijama se vide dvojica inspektora kako u cik zore iz zgrade na Novom Beogradu izvode jednog muškarca sa "lisicama", dok dvojica policajaca sa uperenim puškama idu iza njih.

Jedno od hapšenja u opsežnoj akciji, Foto: Telegraf.rs/I. Č.

Uhapšenog muškarca vode do sivo metalik "mercedesa" parkiranog ispred obližnje prodavnice u Bloku 72. Nešto kasnije tako vezanog odveli su do interventne i smestili ga unutra.

U akciji je uhapšeno na desetine osoba, Foto: Telegraf.rs/I. Č.

Jedan od inspektora seo je u "mercedes" i stao ispred ulaza iz kog su ga izveli. Pridružila su mu se još dvojica inspektora u civilu i izvesna plavuša za koju se pretpostavlja da je devojka ili žena uhapšenog, koju su policajci takođe priveli.

Među uhapšenima se nalaze i Nebojša Stojković Stojke, Vladimir Jovanović Japanac, Zvonko Mateović, Zoran Hadži Jovanović, Vladimir Karan, Ljubiša Lindo, Veselin Vukotić, potvrđeno je Telegrafu u MUP Srbije.

Među privednima se nalaze osobe koje su poznate po kriminalnoj prošlosti.

VIDEO: Stefanović: U akciji "Antares" pivedena 451 osoba

VIDEO: Crvena Interpolova poternica za Filipom Koraćem, bliskim saradnikom Luke Bojovića

(I. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veteran

    11. januar 2019 | 22:53

    Situacija je loša, to stoji, ali šta će sve od ovoga da ispadne videćemo kroz nekoliko dana..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA