Šta se zaista dogodilo kobne noći ispred kluba u Kikindi? Otkriveno kako je Slobodana pregazio kolega posle krvave tuče

A.M. kako bi rasterao drugu grupu mladića, upalio je auto marke "nisan" da bi pomogao prijatelju i kolegi Slobodanu

  • 0

Nesrećni slučaj u koji se odigrao 13. januara u Kikindi u kom je život izgubio Slobodan S. (52), kada ga je pod auto "podvukao" okrivljeni A.M. zaključen je od strane policije u Kikindi. Tragediji ispred noćnog kluba prethodila je krvava tuča u kojoj je učestvovalo više lica. Kada su preminuli S.S. i okrivljeni izašli ispred lokala, fizički obračun je nastavljen sa drugim učesnicima.

Pošto je S.S. bio oboren na zemlju, A.M. kako bi rasterao drugu grupu mladića, upalio je auto marke "nisan" kako bi pomogao prijatelju i kolegi Slobodanu. Međutim, uvlači ga pod auto i gura nekoliko metara do obližnjeg drveta. Sloban je tom prilikom zadobio teške povrede i hitno je prebačen u kikindsku Bolnicu, sat vremena nakon prijema Slobodan gubi životnu bitku.

Kako je saopšteno od strane Policijske uprave u Kikindi, u krvavom obračunu 13. januara učestvovalo je više ljudi.

Dana, 13. januara ove godine, u ranim jutarnjim satima, ispred jednog ugostiteljskog objekta S. M. došao u verbalni, a potom i fizički sukob sa 52-godišnjim muškarcem, nakon čega su obojica pali na zemlju. Tada je prišao E.N. i nogom je stao na muškarca i uhvatio ga rukama, ne dozvoljavajući mu da ustane.

Bizarno ubistvo u Kikindi, Foto: Telegraf.rs

M.A. koji se u to vreme nalazio u vozilu marke "nisan" parkiranom pored ugostiteljskog objekta, startovao je vozilo i njime došao do dvojice muškarca koji su ležali na zemlji kako bi pomogao 52-godišnjem kolegi. U tom trenutku iz restorana je istrčao S.P. prišao vozilu i rukama povlačio M.A. kako bi ga izvukao iz vozila, a potom ušao u u kabinu i fizički se sukobio sa njim.

M.A. je pritisnuo papučicu gasa i pokrenuo vozilo koje je, zahvatilo 52-godišnjeg muškarca koji je ležao na zemlji i gurao ga do drveta u koje je vozilo udarilo. Od zadobijenih povreda, muškarac je preminuo u Opštoj bolnici u Kikindi.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kikindi, po odobrenju VJT u Zrenjaninu, zadržali su S.P. (43), E.N. (31), S.M. (29) sa područja opštine Kikinda, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nasilničko ponašanje i učestvovanje u tuči, kao i M. A. (33) iz okoline Novog Sada, koji se tereti za krivična dela teško delo protiv opšte sigurnosti i nasilničko ponašanje. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Pokojni Slobodan S. sahranjen je na Mokrinskom groblju, iza sebe je ostavio suprugu, dvoje dece, unučad, brata blizanca Zorana S.

(D. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA