≫ 

Užas u Kraljevu: Pronađeno 13 mrtvih beba u zamrzivaču bolnice, tela su tamo već tri godine!

 ≫ 

Tela mrtvorođenih beba su u bolnici od 2016. godine

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Sladjana Radosavljevic
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Sladjana Radosavljevic

    24. januar 2019 | 20:13

    Ja sam se porodila 25.12.1987. U Narodnom frontu. Tu sam i prvu kćerku rodila 82. Godine. Kada sam rodila drugu kcerku, bio je petak i rođena u sedam sati ujutru. Odmah su mi je stavili na grudi i dete je bilo sasvim normalno, bez ikakvih anomalija. Kada je trebalo da je donesu na podoj, nisu i čitav dan nisu. Kada sam pitala sta je i gde je moja beba, rekli su da je na ispitivanju i da će mi reći pedijatar, koji dolazi na posao tek u ponedeljak. Sa mojim navaljivanjem, šetali su me tamo - vamo, ali nisam došla do svoje bebe. Alarmirala, sam moga oca i supruga,koji su obigravali, oko bolnice i ništa nisu mogli da urade, čak ni da uđu u bolnicu.Sacekali smo i ponedeljak i pedijatra, koja mi je rekla hladnokrvno da je moje dete čudovište, da izgleda frapantno i da ne treba da živi kada je takvo. Tražila sam svoje dete, kakvo god da je i nisu ga dali. Tek je onda nastao haos od strane moga oca, koji im je pretio i dovodio policiju. Mene su maltretira li u bolnici, a od deteta ni traga ni glasa. Agonija je trajala do 30.12. Kada sam svoju kćerku dobila na podoj, u 23 časa, a odmah smo otpušteni 31.12. U hodniku bolnice je bila policija. Kada sam videla prethodno veče svoje dete, odmah sam ga raspovila, da vidim sta mu hvali. Ja mislim da su hteli da mi ukradu bebu. Da nije bilo moga oca. ukrali bi,ali on nije pretio u prazno, zato su oni pozvali policiju, radi njihove zaštite. Ipak pretnje, fizičko nasrtaje i upornost su se isplatili. Zato što se dešava u našoj zemlji, nemam komentar. Bezakonje, bilo i ostalo

  • MarkoBG

    17. januar 2019 | 20:48

    Čitam ove dole što osudjuju. Na veliku žalost mogu reći da nisam kao i vi bio u prilici da sedim i komentarišem nešto što nisam doživeo. Isto se i nama desilo. I nemojte sad nas uporedjivati sa životinjama,jer se baš takvima i prikazujete. Ne znate kako to može da boli. Vas samo bole prsti kad pišete takve komentare. Vi znate bolje od doktora? Jeste li doktori? Stid...

  • Nody

    17. januar 2019 | 17:59

    Pa kud bas danas da se otkriju lesevi beba kad je Putin u Srbiji?? Ima li to kakve veze?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA